Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Va pierde!". Încă un episod din războiul FRF - Gigi Becali! Replică din interior: "Duce spre integritate. Va stabili comisia" | EXCLUSIV

"Va pierde!". Încă un episod din războiul FRF - Gigi Becali! Replică din interior: "Duce spre integritate. Va stabili comisia" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (65 de ani) a avut un discurs dur la conferinţa de presă pe care a avut-o astăzi în faţa jurnaliştilor, iar printre subiectele dezbătute s-a numărat şi faptul că a fost reclamat de un oficial FRF la Comisia de Disciplină.

Gigi Becali a susţinut în cursul zilei de luni o conferinţă de presă caracteristică de la palatul său şi a anunţat că a fost chemat de către secretarul general FRF, Radu Vişan, la Comisia de Disciplină, după ce l-a reclamat.

Gigi Becali, noi probleme cu FRF. Reacţie dinspre forul de la Casa Fotbalului: ”Va pierde”

Patronul celor de la FCSB a fost acuzat după ce i-a dezvăluit lui Adrian Mititelu echipa de start înainte de meciul direct din Cupa României, câştigat de FCU Craiova cu scorul de 2-0.

”Probabil că da, asta va stabili comisia. Secretarul general a considerat că putea fi afectată integritatea competiţiei. Probabil asta a fost logica. 

Bine, acum, a spus-o domnul Becali, a mai spus o grămadă de lucruri de genul ăsta. Comisia trebuie să le judece, a mai spus şi cu pariurile, că a jucat la pariuri. Duce spre integritate dacă faci o echipă strâmb ca să te bată un adversar. 

O prostie care se încadrează în războiul dintre ei. Se încadrează în acest război fără sfârşit. Gigi Becali va pierde, după aia se miră că se întâmplă şi de ce se întâmplă. Trebuie să-ţi asum consecinţele”, a declarat Vochin, la Orange Sport.

Gigi Becali, despre un nou episdul din războiul cu FRF: ”Cum să mă duc? Doamne ferească”

”Vreau să vă anunţ că am fost chemat la Comisie de domnul Vişan. Bine, e penibil. Numai prin asta îţi dai seama. Cum poţi tu, Vişan, să-l chemi pe Becali?  Tu trebuie să te apleci în faţa lui Becali şi să îi zici săru-mâna. Cum să-l chemi tu pe Becali?

Nu mai are simţul ridicolului. Nu există niciun regulament, pe tot globul. Stai să vezi. De ce zice desconsiderarea competiţiei? Pentru că de ce i-am anunţat echipa lu Mititelu. 

Iar acum eu vreau să-i spun: `Măi, Vişane, măi, fiecare echipă care va juca cu FCSB va ştii primul 11 cu o zi-două înainte de meci. Să vedem Vişane, măi, dacă faci tu ce vrei la echipa mea`.

Cum să mă duc? Doamne ferească. Am ajuns eu, Becali, să mă duc. Vişan, care n-a făcut nimic în viaţa lui. E neica nimeni. Sunt nişte ierarhii în lumea asta. E de obraz.

A, dacă greşeam ceva, tot nu mă duceam. Se ducea avocatul, că nu mă duc eu. Că-l cheamă Vişan, de la vişină. N-are cum. Cum să-l cheme el pe Becali. Băi, ai ceva la ... (n.r. - îşi loveşte capul)?

Dar vreau să zic că toate echipele vor ştii dinainte echipa. Mă, toate meciurile. La toate vom anunţa primul 11. Să vedem ce face Vişan. A ajuns el să-l cheme pe Becali”, a afirmat Gigi Becali, luni, la palatul său.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalisuperligafrf 

viewscnt
Articole similare