Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Vă spun sincer”. Vali Gheorghe, detalii din culise despre Gigi Becali şi Toni Petrea: ”Nu au ce să-mi reproşeze”

”Vă spun sincer”. Vali Gheorghe, detalii din culise despre Gigi Becali şi Toni Petrea: ”Nu au ce să-mi reproşeze”

FCSB

Comentarii

Vali Gheorghe va fi noul jucători al celor de la Umraniyespor, iar la plecarea spre Istanbul a vorbit despre perioada petrecută la FCSB.

Vali Gheorghe a fost la FCSB un singur sezon. Vicecampioana României l-a luat la începutul stagiunii trecute de la Astra Giurgiu şi a jucat 29 de meciuri.

A marcat şapte goluri şi a pasat decisiv de trei ori. Majoritatea contribuţiilor sale la FCSB au venit din postura de echipa de rezervă.

După un sezon la formaţia roş-albastră, Vali Gheorghe va ajunge în Turcia, la nou-promovata Umraniyespor.

”Vă spun sincer”. Vali Gheorghe, detalii din culise despre Gigi Becali şi Toni Petrea: ”Nu au ce să-mi reproşeze”

Jucătorul de 25 de ani a oferit detalii din culise despre relaţia cu patronul Gigi Becali şi antrenorul Toni Petrea.

”Nu ştiu dacă mai trebuie să te superi sau nu. Am fost la o echipă mare şi pretenţiile sunt foarte mari, nu cred că trebuie să stea nimeni să-ţi dea vreo explicaţie. Eu unul consider că m-am antrenat destul de bine. Nu cred că au ce să-mi reproşeze.  

S-au comportat exemplar cu mine. Chiar oferă nişte condiţii extraordinare şi pentru asta nu am ce să le reproşez.

Poate se mai implică (n.r. Gigi Becali), dar vă spun sincer că eu cât timp am stat acolo nu l-am văzut decât o singură dată pe domnul Gigi Becali.

(n.r. dacă simţea că era schimbat de Petrea sau Becali) Atât timp cât îmi spunea domnul Toni, înseamnă că dânsul făcea, nu? 

Eu personal n-am ce să-i reproşez lui Petrea, adică s-a comportat ok cu mine. Sincer, e profesionist, e respectat de jucători. Pot să vă spun sincer, chiar e respectat de jucători şi dacă a impus acest respect, probabil are el o înţelegere, nu ştiu...

(n.r. despre titlu) Şi noi am fost foarte dezamăgiţi pentru că am fost atât de aproape, am recuperat atâtea puncte şi ne-am încurcat cu Voluntari. N-aveam voie să ne încurcăm.

Am lucrat două săptămâni cu ei acum la antrenamente şi ne-a omorât. Adică îi văd foarte bine pregătiţi, foarte montaţi, foarte motivaţi şi îi văd bine anul acesta”, a declarat Vali Gheorghe, la plecarea spre Turcia.

Afla mai multe despre: vali gheorghefcsb 

viewscnt
Articole similare