Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victor Piţurcă le pune sare pe rană dinamoviştilor: ”Dinamo a meritat să retrogradeze, a fost previzibil”

Victor Piţurcă le pune sare pe rană dinamoviştilor: ”Dinamo a meritat să retrogradeze, a fost previzibil”
Comentarii

Dinamo a suferit o umilinţă istorică în acest sezon, retrogradând pentru prima oară în istoria de 74 de ani a echipei. Soarta ”câinilor” a fost decisă în urma barajului cu U Cluj, pierdut de elevii lui Dusan Uhrin cu 1-3 la general.

Cel mai slab sezon din istoria lui Dinamo s-ar fi putut încheia cu uşurare pentru suporterii alb-roşii, dar în schimb i-a lăsat pe fani cu inimile frânte.

Echipa a retrogradat pentru prima dată în istorie, dar au fost semne pe tot parcursul sezonului că nu va reuşi să se menţină în prima divizie.

Până la Gaz Metan să simtă urmările problemelor financiare de la club, Dinamo se afla pe loc de retrogradare direcă, iar doar declinul medieşenilor a trimis-o la baraj.

În urma retrogradării, Victor Piţurcă a pus sare pe rana dinamoviştilor, spunând că retrogradarea era previzibilă şi că este meritată.

Victor Piţurcă le pune sare pe rană dinamoviştilor

"Campionatul era previzibil. A fost doar o mică scânteie când a revenit FCSB-ul în luptă, dar s-a dus repede speranţa lor.

Deci campionatul a fost previzibil, a fost totul normal, chiar şi retrogradarea lui Dinamo a fost previzibilă, pentru că echipa a jucat foarte slab.

Înţeleg cu greu de ce Dinamo a jucat atât de prost, deoarece Dinamo nu avea jucatori atât de slabi.

Au ajuns să joace şi cu o echipă de Liga a 2-a şi să nu conteze în joc, deci au meritat pur şi simplu să retrogradeze.

Păcat în primul rând pentru acest club şi pentru acest nume, este păcat ca Dinamo să nu mai fie în prima ligă şi este păcat să fie Mioveni sau Hermannstadt.

Dinamo este Dinamo, are în spate sute sau chiar milioane de suporteri, era un plus pentru campionatul nostru care oricum este slab.

Clar în campionat nu mai sunt oamenii de fotbal de altădată, nu mai sunt profesionişti, oameni care au jucat fotbal s-au integrat unii care n-au reuşit în meseria lor şi au venit în fotbal şi acesta este şi unul dintre motivele pentru care a ajuns fotbalul atât de jos”, a spus Victor Piţurcă la Radio Sport Total FM.

Afla mai multe despre: victor piţurcă 

viewscnt
Articole similare