You are here:

VIDEO | Dennis Man a făcut show împotriva unui adversar de top, la primul meci de la semnarea noului contract cu Parma

VIDEO | Dennis Man a făcut show împotriva unui adversar de top, la primul meci de la semnarea noului contract cu Parma

Stranieri

Comentarii

Dennis Man a disputat primul meci de la semnarea noului contract cu Parma. Internaţionalul român a înscris un gol împotriva campioanei Turciei, Galatasaray.

Internaţionalul român care a impresionat la EURO 2024 a debutat cu gol în noul sezon, într-un amical de gală pentru campioana din Serie B, împotriva celor de la Galatasaray. Man a fost introdus în teren în minutul 59 al partidei disputate la Linz şi a reuşit să înscrie la doar 11 minute de la introducerea pe teren.

Valentin Mihăilă a fost titular, dar a fost înlocuit la pauză, fără să aibă vreo reuşită notabilă în primul act. Hernani a deschis scorul pentru italieni, în minutul 42, din pasa lui Sohm.

Pentru Galatasaray au evoluat staruri precum Mauro Icardi, Dries Mertens, Hakim Ziyech şi Wilfried Zaha. Dennis Man a reuşit să înscrie în minutul 70, la o acţiune individuală, la care a reuşit să-l dribleze pe portarul Muslera şi să înscrie cu poarta goală.

Parma va juca prima partidă de la revenirea în Serie A pe teren propriu, împotriva celor de la Fiorentina, formaţie la care se află în prezent un alt român, fostul golgheter al Farului, Louis Munteanu.

VIDEO | Golul superb înscris de Dennis Man

 

Afla mai multe despre: dennis manparmagalatasaray 

viewscnt
Articole similare