You are here:

"A ieşit fum alb, e gata!". Panduru, convins de numele noului selecţioner al naţionalei: "Dacă nu te duceai, spuneai direct"

"A ieşit fum alb, e gata!". Panduru, convins de numele noului selecţioner al naţionalei: "Dacă nu te duceai, spuneai direct"

Echipa națională

Comentarii

Basarab Panduru a vorbit despre ultima reacţie a lui Gică Hagi referitoare la preluarea postului de selecţioner al echipei naţionale.

Coechipieri la echipa naţională în perioada Generaţiei de Aur, Basarab Panduru, a analizat ultima reacţie a managerului tehnic al celor de la Farul Constanţa şi consideră că există o şansă ca acesta să preia echipa naţională în următoarea perioadă.

Panduru consideră că răspunsul oferit de Hagi lasă loc de interpretări, iar o plecare a acestuia de la Constanţa este un scenariu de luat în calcul. Fostul internaţional este de părere că marea problemă legată de întreaga situaţie este cea a găsirii unui înlocuitor pentru Gheorghe Hagi, la Farul Constanţa.

Basarab Panduru: "Cred că avem antrenor la naţională"

"Cred că avem fum alb de la Constanţa. Cred că avem antrenor la naţională. Nu vrei să spui că pleci chiar înainte de meci. De ce să ţii secret până după meci, dacă nu pleci? Dacă nu te duceai, spuneai direct. Aşa e logica, eu merg după logică. Problema nu e cine vine la naţională. E cine vine la Farul în locul lui", a declarat Basarab Panduru, la Prima Sport.

Gheorghe Hagi va oferi un răspuns pentru FRF după meciul celor de la Farul Constanţa împotriva formaţiei FC Botoşani, partidă care se va disputa duminică, 28 iulie, de la ora 19:00, pe Stadionul Central din Ovidiu.

Farul Constanţa ocupă locul 13 în clasamentul Superligii, înaintea partidei cu FC Botoşani. Oaspeţii sunt singurii fără punct obţinut din primele două etape ale acestui sezon, în timp ce "marinarii" au adunat un punct din egalul cu Oţelul, meci disputat la Galaţi.

Afla mai multe despre: echipa nationalabasarab pandurugheorghe hagifarul constanta 

viewscnt
Articole similare