You are here:

VIDEO | Gigi Becali, nemulţumit de Târnovanu: ”Tu dacă te baţi vreodată, dai cu palma? Ai doi metri şi n-ai pumn?”

VIDEO | Gigi Becali, nemulţumit de Târnovanu: ”Tu dacă te baţi vreodată, dai cu palma? Ai doi metri şi n-ai pumn?”

FCSB

Comentarii

Portarul celor de la FCSB, Ştefan Târnovanu (24 de ani), a fost ţinta unor reproşuri ”părinteşti” din partea lui Gigi Becali (66 de ani).

Gigi Becali şi-a găsit un nou client. Reproşuri pentru Târnovanu: ”Dacă ar face lucrurile astea, aş lua zeci de milioane pe el”

FCSB a învins-o pe Sepsi, scor 1-0, într-un meci din etapa a 11-a a Superligii României. Unicul gol al partidei a fost marcat de Florin Tănase (16).

La finalul meciului, Gigi Becali a vorbit despre mai multe subiecte cu privire la echipa sa, iar printre acestea se numără şi Ştefan Târnovanu.

În ultima perioadă, portarul campioanei României a dat semne de nesiguranţă la centrări, inclusiv în minutul 88 al meciului cu Sepsi. Patronul roş-albaştrilor i-a dat un sfat lui Târnovanu pentru a fi mai sigur în poarta FCSB-ului.

”El nu ştie. O să vorbesc cu el şi o să-l întreb 'Bă, tu nu ai pumn?'. Tu dacă te baţi vreodată, dai cu palma? Te baţi, eşti cu nevasta şi trebuie să te baţi ca să o aperi. Ce faci? Îi dai o palmă? Tu nu ai pumn? Să-şi apere nevasta.

Tu nu poţi să-ţi mişti degetele să faci un pumn? Sare şi dă cu palma în minge. Dă, mă, cu pumnul să se ducă mingea la 25 de metri. Eu mă gândesc că el câteodată poate e fricos. Tu ai doi metri, cum să-ţi fie frică de atacant? Bagă pumnul în minge. Să audă atacantul când ai dat o dată un pumn în minge, nu mai vine acolo şi a doua oară.

Nu înţeleg. Îi e frică de atacant? Târnovanu e un portar de mare valoare. Dacă ar face lucrurile astea, aş lua zeci de milioane pe el. Dacă ar avea puţin curaj, puţină bărbăţie”, a declarat Gigi Becali, la Prima Sport.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalistefan tarnovanu 

viewscnt
Articole similare