Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Jucătorul care a răpus-o pe FCSB în play-off-ul trecut, aproape de golul începutului de sezon în Superligă, în FC Voluntari - Sepsi

VIDEO | Jucătorul care a răpus-o pe FCSB în play-off-ul trecut, aproape de golul începutului de sezon în Superligă, în FC Voluntari - Sepsi

Superliga

Comentarii

Jucătorul care a răpus-o pe FCSB la finalul stagiunii trecute a fost la un pas de a marca golul începutului de sezon în Superligă, în partida FC Voluntari - Sepsi.

Meciul FC Voluntari - Sepsi are loc în etapa a cincea din Superligă, într-o reeditare a finalei din Cupa României, de la finalul sezonului trecut.

După o primă repriză în care oaspeţii au fost mai periculoşi şi au produs mai multă panică în defensiva adversă, gazdele au fost foarte aproape să dea lovitura în primele zece minute ale reprizei secunde.

VIDEO | Un jucător de la FC Voluntari, aproape de golul începutului de sezon în Superligă, în FC Voluntari - Sepsi

Cristian Costin, jucătorul formaţiei FC Voluntari, a fost la un pas de a marca golul începutului de sezon.

Acesta a profitat de o ieşire mult în afara careului a portarului Roland Niczuly, care a căutat să degajeze o minge din faţa lui Ispas, dar a lovit greşit, astfel că balonul a ajuns la jucătorul de 24 de ani.

Aflat la mijlocul terenului, Costin a trimis un lob superb, dar mingea a lovit doar bara, Niczuly nemaiavând timp să revină în propria poartă.

După această mare ocazie, meciul lui Costin s-a terminat, acest fiind schimbat, în minutul 58, cu Ulrich Meleke.

Cristian Costin este jucătorul care a marcat al doilea gol al celor de la FC Voluntari în partida cu FCSB, scor 2-2, din penultima etapă a sezonului trecut, meci în urma căruia formaţia lui Gigi Becali a pierdut aproape orice şansă la titlu.

Afla mai multe despre: superligavoluntari 

viewscnt
Articole similare