Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Petrescu a izbucnit după înfrângerea cu Sivasspor: ”Nu ai văzut fazele? Ne scoate arbitrul mingea din poartă”. Ce a spus despre demisie

VIDEO | Petrescu a izbucnit după înfrângerea cu Sivasspor: ”Nu ai văzut fazele? Ne scoate arbitrul mingea din poartă”. Ce a spus despre demisie

CFR Cluj

Comentarii

Joi seara, CFR Cluj a fost învinsă de Sivasspor, în a doua rundă a grupelor Conference League. Ardelenii au dominat partida, dar au pierdut cu 0-1. În urma fluierului final, Dan Petrescu a izbucnit la conferinţa de presă, nemulţumit de prestaţia arbitrului.

În a doua etapă a Conference League, CFR Cluj a suferit o înfrângere pe teren propriu, împotriva lui Sivasspor, în urma unui meci marcat de faze controversate.

Deşi este drept că arbitrul a avut o prestaţie modestă, la conferinţa de după meci, Dan Petrescu a exagerat puţin şi a afirmat că echipa sa a avut un gol valabil neacrodat şi încă trei penalty-uri neacordate.

”Burscul” a izbucnit când unul dintre reporterii prezenţi la conferinţă a folosit cuvântul ”aparent” când se referea la fazele controversate din meci şi a afirmat că nici nu se gândeşte la demisie.

Petrescu a izbucnit după înfrângerea cu Sivasspor

De ce zici aparent? Nu ai văzut fazele? Ia uită-te la faze! A fost gol valabil, am dat gol, dacă nu l-a văzut arbitrul, ce să faci? Şi am avut trei penalty-uri.

Bă, băieţi, la nivelul acesta nu există goal-line technology şi nu există VAR? Ne merităm soarta, să pierdem, asta e. Ce să le zic jucătorilor mei?

25 de şuturi pe poartă (n.r. 26 la poartă, cinci pe poartă), adversarul a avut trei şuturi (n.r. pe poartă). Şapte cornere, am dominat, am pasat, dacă arbitrul ne-a scos mingea din poartă, ce vină avem noi?

Nu am ce să le reproşez băieţilor, au jucat, s-au dăruit, au atacat. Adversar foarte bun, aveau doar jucători de echipă naţională în teren astăzi, mi se pare că unul sau doi nu erau.

Adversar valoros, dar ai noştri au făcut un meci bun şi meritam nu egal, meritam victorie, dar ăsta e fotbalul. [...] Eu nu am de ce să îmi dau demisia, sunt la clubul acesta de atâţia ani, muncesc.

Am un contract, vreau să îl respect. Nu înţeleg motivul acestei demisii, nu înţeleg. Dacă îmi spun fanii uite de ce, da. Dar eu nu văd motivul. Cu mine antrenor echipa a avut mereu rezultate foarte bune”, a declarat Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare