Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Poli Iaşi - FC Voluntari 0-0. O remiză albă ca pe vremuri. Spectacolul de azi a fost ”păstrat” pentru derby-ul CFR - Rapid

VIDEO | Poli Iaşi - FC Voluntari 0-0. O remiză albă ca pe vremuri. Spectacolul de azi a fost ”păstrat” pentru derby-ul CFR - Rapid

Superliga

Comentarii

Meciul dintre Poli Iaşi şi FC Voluntari se joacă astăzi, de la ora 14:00, în etapa a 25-a din Superliga României.

VIDEO | Poli Iaşi - FC Voluntari 0-0


Min 90+5. Final de meci.

Min 82. Ocazie Voluntari. Ciobanu execută o lovitură liberă, dar trimite muuult peste poartă.

Min 46. Începe repriza a doua.

Min 45+1. Pauză.

Min 45. Posibil penalty Iaşi. Gazdele cer o lovitură de la 11 metri. Faza se verifică la VAR, dar decizia rămâne cea iniţială: nu se acordă penalty.

Min 32. Gol anulat Voluntari. Nemec marchează din poziţie de offside.

Min 29. Ocazie Iaşi. O nouă ratare a gazdelor. Fernandez intervine bine la un şut expediat pe centrul porţii.

Min 27. Ocazie Iaşi. Kabran are primul şut pe spaţiul porţii adverse.

Min 1. Începe meciul.

Echipele de start:

  • Poli Iaşi (4-3-3) : Ailenei - Todoroski, Bouhenna, Samayoa, Ştefanovici - Jatoba, Marchioni, Saghiri - Bettaieb, Harrison, Kabran; Rezerve: Niga, Martac, Ilie, Katanec, Ispas, Bordeianu, Gheorghiţă, Buş, Mota, Mihai; Antrenor: Leo Grozavu
  • FC Voluntari (4-2-3-1): Fernandez - Veiga, Turda, Matricardi, Boboc - Cascini, Crepulja, Florea, Răduţ, Popescu - Nemec; Rezerve: Vâlceanu, Armaş, Raţă, Ciobanu, Dumiter, Carnat, Cocian, Andrei, Droppa, Voican; Antrenor: Nicolae Dică

Poli Iaşi şi FC Voluntari au meci direct astăzi, în cadrul etapei cu numărul 25 din prima ligă a României.

Cele două combatante sunt vecine de clasament. Moldovenii sunt pe 14, cu 26 de puncte, iar ilfovenii se clasează o poziţie mai sus, cu acelaşi număr de puncte.

Astfel, obiectivul celor două adversare este comun: salvarea de la retrogradare. Mai jos decât ele se mai află doar FC Botoşani (18 puncte) şi Dinamo (16).

În meciul din tur, rezultatul a fost în favoarea celor de la Poli Iaşi, care s-au impus la Voluntari cu scorul de 2-1. Dar acum lucrurile se prezintă diferit. Pe banca ilfovenilor a ajuns antrenor Nicolae Dică, iar meciul din Copou va fi prima sa deplasare la noua sa echipă.

  • 37 de jucători a utilizat Leo Grozavu în acest sezon, dintre care 19 au debutat pe prima scenă din România chiar în ediţia curentă.
  • FC Voluntari s-a bazat pe 29 de fotbalişti, doi dintre ei bifând minute în fiecare partidă, însă fără a fi integralişti (Vadim Raţă, Doru Andrei).

Afla mai multe despre: poli iasi voluntarisuperligapoli iasivoluntari 

viewscnt
Articole similare