You are here:

VIDEO | Reacţia fotbalistului din Superligă propus în Premier League şi comparat cu Marc Cucurella. Ce încearcă să facă în continuare

VIDEO | Reacţia fotbalistului din Superligă propus în Premier League şi comparat cu Marc Cucurella. Ce încearcă să facă în continuare

Rapid

Comentarii

Jucătorul formaţiei Rapid, Răzvan Onea (24 de ani), a fost propus în Premier League, iar astăzi l-a însoţit pe Adi Mutu (44 de ani) în conferinţa de presă premergătoare partidei cu U Craiova 1948.

Rapid se prezintă la duelul cu U Craiova 1948 după o victorie entuziasmantă, 4-1 pe Giuleşti cu FC Voluntari.

Unul dintre jucătorii lui Adi Mutu i-au impresionat extrem de mult pe experţii Orange Sport, Basarab Panduru şi Viorel Moldovan. Este vorba despre fundaşul dreapta, Răzvan Onea.

Aceştia au scos în evidenţă faza de la golul patru al Rapidului, atunci când Onea a făcut un sprint de 80 de metri şi i-a pasat decisiv lui Dugandzic, care şi-a desăvârit hat-trick-ul, în minutul 82.

VIDEO | Reacţia lui Răzvan Onea după ce a fost propus în Premier League şi comparat cu Marc Cucurella

Astfel, cei doi foşti mari internaţionali l-au propus pe jucătorul Rapidului în Premier League, subliniind acesta că ar fi fost o investiţie mai bună decât spaniolul Marc Cucurella, cumpărat cu 65 de milioane de euro de Chelsea.

La câteva zile distanţă, Răzvan Onea l-a însoţit pe Adi Mutu la conferinţa de presă dinaintea partidei dintre Rapid şi U Craiova 1948.

”Le mulţumesc pentru aprecieri. A fost o pasă de gol, sper să nu fie ultima şi să reuşesc cât mai multe.

(n.r. de unde are această capacitate de efort) Credeţi-mă că atunci când jucăm pe Giuleşti şi suporterii sunt alături de noi, nu mai simt niciun fel de oboseală indiferent de minutul din timpul meciului.

Momentan eu nu am realizat foarte multe lucruri şi de aceea rămân modest şi muncesc foarte mult în continuare”, a declarat Onea, în conferinţa de presă.

Răzvan Onea a ajuns la Rapid în ianuarie 2022, fiind cumpărat cu 100.000 de euro de la Poli Iaşi. În acest sezon, a evoluat în 19 partide în Superligă şi a reuşit un assist.

Ajuns în vară la Chelsea, Marc Cucurella a jucat în 19 meciuri în Premier League pentru formaţia de pe Stamford Bridge, oferind două pase decisive.

Rapid o va întâlni pe U Craiova 1948 vineri, 10 februarie, de la ora 20:00, în etapa a 25-a din Superligă. Meciul va fi în direct pe Orange Sport 1.

Discuţia dintre Panduru şi Moldovan despre Onea - Cucurella

Panduru: Nu cred că am văzut aşa ceva, 80 de metri să faci sprint, ca să dai centrarea aia. Să vezi la noi în campionat sprintul ăsta, de la 80 de metri de poartă... nu ştiu dacă vedem toată ziua.

Moldovan: El recuperează şi pleacă. Extraordinar. Parcă am fi în Anglia. Serios! Walker...

Panduru: Nu are părul lui Cucurella.

Moldovan: Cum să dai atâţia bani pe Cucurella, luaţi-l pe Onea! Vă rugăm!

Panduru: Un milion şi jumătate şi pe Onea, dacă pe ăla dai 65 de milioane. Dar ce sprint face, incredibil.

Afla mai multe despre: rapidoneapremier league 

viewscnt
Articole similare