Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezumate La Liga. Real Madrid, set, Benzema, hat-trick. Atletico şi Villareal, victorii cruciale pentru locurile de Champions League

VIDEO | Rezumate La Liga. Real Madrid, set, Benzema, hat-trick. Atletico şi Villareal, victorii cruciale pentru locurile de Champions League

La Liga

Comentarii

Real Madrid a pedepsit-o crunt pe Valladolid în campionat şi a făcut scor de tenis. De cealaltă parte a capitalei Spaniei, Atletico a bifat o victorie la limită, cu Betis.

Real Madrid - Real Valladolid 6-0

Real Madrid şi-a revenit după înfrângerea din El Clasico. Trupa lui Ancellotti a distrus-o pe Valladolid înaintea returului cu Barcelona din Cupa Regelui.

Rodrygo a deschis balul pe Bernabeu, înainte ca Benzema să intre în prim-plan. Francezul a reuşit un hat-trick în doar 7 minute şi a stabilit scorul pauzei.

Asensio şi Vasquez, din pasa lui Eden Hazard, au închis setul în faţa lui Valladolid. Belgianul nu mai contribuise la un gol al Realului în campionat din septembrie 2021.

Atletico Madrid - Betis Sevilla 1-0

Atletico i-a calmat pe fanii care se tem că trupa lui Simeone ar putea să rateze grupele Champions League pentru prima dată în ultimii 10 ani.

Într-un meci de care pe care pentru Top 4, Griezmann a fost om de bază.

Desemnat cel mai bun jucător al lunii martie, francezul l-a lansat într-o cursă senzaţională pe Angel Correa, care a marcat golul victoriei.

Villareal - Real Sociedad 2-0

Villarreal s-a impus într-un meci crucial pentru locurile de Champions League.

Parejo a deschis scorul din penalty. Jackson a făcut 2 la 0, dar a încheiat meciul mai devreme, după ce a fost eliminat pe final.

Lo Celso a oferit faza meciului. Arbitri nu au vrut să-l lase să intre pe teren cu o brăţară. Setien, antrenorul ”Submarinului Galben”, i-a rupt brăţara argentinianului şi l-a trimis în teren.

Afla mai multe despre: la ligavideo 

viewscnt
Articole similare