Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Viitorul meu?”. Mihăilă şi-a lămurit situaţia de la Parma: ”Atmosfera este diferită acum”. Cum vede lupta pentru un loc în Serie A

”Viitorul meu?”. Mihăilă şi-a lămurit situaţia de la Parma: ”Atmosfera este diferită acum”. Cum vede lupta pentru un loc în Serie A

Stranieri

Comentarii

Valentin Mihăilă (23 de ani) a vorbit despre viitorul său la AC Parma şi despre lupta echipei pentru un loc în sezonul viitor din Serie A.

Parma traversează un moment favorabil pe final de sezon, după ce a ajuns la o serie de cinci meciuri fără eşec în Serie B.

În acest moment, cu o etapă înainte de finalul sezonului, ocupă locul 5 în campionat, cu 57 de puncte, la egalitate cu Cagliari, echipa clasată un loc mai jos.

În ultima rundă din Serie B, Parma urmează să o întâlnescă pe Venezia, vineri, 19 mai, de la ora 21:30, iar lupta pentru al treilea loc care asigură prezenţa în Seria A în stagiunea următoare este extrem de acerbă.

”Viitorul meu?”. Mihăilă şi-a lămurit situaţia de la Parma: ”Atmosfera este diferită acum”. Cum vede lupta pentru un loc în Serie A

Frosinone şi Genoa au promovat deja matematic în elita fotbalului italian, iar pentru ultimul loc se luptă nu mai puţin de 10 echipe, înaintea ultimei etape din Serie B: Bari (65p), Suftirol (58p), Parma (57p), Cagliari (57p), Venezia (49p), Palermo (48p), Pisa, Reggina, Ascoli (toate cu 47p) şi Como (46p).

Primele şase echipe din acest grupă de 10 se vor califica într-un baraj de promovare după cum urmează: locurile 3-4 se vor duela în semifinale, în timp ce locurile 5-8 se vor confrunta în cadrul sferturilor. Cine va avea câştig de cauză şi va ajunge în finală, unde se va impune, va reuşi să ocupe locul al treilea destinat promovatelor în Serie B.

Despre toată această situaţie a vorbit şi Valentin Mihăilă, jucătorul celor de la Parma de la începutul sezonului 2020-2021.

Mai mult, internaţionalul român a clarificat şi viitorul său cu echipa cu care mai are contract până în 2025.

”Vrem să câştigăm ultimul meci. Ne dorim să terminăm puţin mai sus, pe locul 4. Apoi, vom juca în play-off, unde orice se poate întâmpla.

A fost un sezon dificil pentru mine, începusem foarte bine, dar apoi au urmat accidentările. Acum sunt bine, mă antrenez cu echipa, însă îmi doresc să joc mai mult pentru a ajuta echipa.

Atmosfera este diferită acum. Suntem un grup mai unit decât eram la începutul sezonului. Acum suntem o echipă puternică. Vorbesc des cu antrenorul Pecchia despre multe lucruri, atât în ceea ce priveşte poziţia mea de extremă, cât şi cum să mă apăr.

Nu mi-e teamă de niciun adversar în play-off. Toţi sunt puternici, dar şi noi suntem. Îmi place să joc meciuri cu echipe puternice. Toată lumea are şanse în play-off şi se va juca până la final.

Viitorul meu? Am contract cu Parma şi rămân aici. Nu vreau să vorbesc despre asta, mă gândesc să joc doar la Parma”, pentru site-ul oficial al clubului.

Măcinat de accidentări, Valentin Mihăilă nu a bifat decât 46 de meciuri în aproape trei sezoane la Parma. A reuşit şi nouă goluri şi şase pase decisive.

Afla mai multe despre: mihailaparmaserie a 

viewscnt
Articole similare