Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viorel Moldovan, consternat de gestul unui conducător de la Rapid! "Trebuia să-şi vadă de treaba lui". Pe cine ar fi ales dintre Bergodi şi Şumudică

Viorel Moldovan, consternat de gestul unui conducător de la Rapid! "Trebuia să-şi vadă de treaba lui". Pe cine ar fi ales dintre Bergodi şi Şumudică

Rapid

Comentarii

Fostul jucător şi antrenor de la Rapid Bucureşti, Viorel Moldovan, a comentat pentru prima dată evenimentele din jurul clubului vişiniu. El a fost de acord cu decizia luată de conducere la nivelul băncii tehnice, dar a taxat un gest nepotrivit.

Cum a comentat Viorel Moldovan evenimentele de la Rapid Bucureşti

Rapid Bucureşti a trecut printr-o săptămână de foc, odată cu decizia lui Adrian Mutu de a pleca la Neftchi Baku, în Azerbaidjan. Până la instalarea lui Cristiano Bergodi, printre rapidişti a existat disputa în privinţa băncii tehnice. 

Marius Şumudică a spus clar că doreşte să fie noul antrenor de la Rapid, apoi s-a dezis de clubul său de suflet, după ce Dan Şucu, Victor Angelescu şi Daniel Niculae au mizat pe antrenorul italian, iar alegerea a fost analizată şi de Viorel Moldovan. 

"A fost o nebunie totală la Rapid, care a făcut alegerea corectă cu Bergodi. E pentru a treia oară la Rapid, vine după un sezon corect, ţinând cont şi de lotul de la Sepsi. Are o presiune în plus odată cu ce s-a întâmplat cu această alegere, cu presiunea suporterilor, care l-au susţinut pe Şumudică, dar cred că aşa trebuiau făcute lucrurile. 

Eu am o viziune similară cu conducerea Rapidului. Dacă aş fi fost conducător, căutam să aduc un antrenor pe profilul meu, pe modul meu de a lucra. Cu tot respectul pentru Şumudică, e un antrenor bun, dar văd altfel lucrurile. Alegeam la fel, cum a ales conducerea rapidistă", a declarat fostul atacant de la Rapid, pentru Orange Sport. 

Viorel Moldovan, surprins de gestul lui Daniel Niculae: "Trebuia să se respecte"

Intervenţiile acide ale lui Marius Şumudică au adus şi replica preşedintelui de la Rapid, Daniel Niculae, care a transmis că ”Stagiunea de vară a circului e închisă. Clovnul a evadat! Opriţi clovnul!". 

Gestul pentru care Daniel Niculae s-a scuzat a fost taxat de Viorel Moldovan, fostul său coleg de echipă, cu care a pătruns cu Rapid până în sferturile Cupei UEFA. 

"Îmi pare rău pentru Daniel Niculae. Să răspundă şi să facă acea postare în acea seară faţă de Şumudică... Trebuia să-şi vadă de treaba lui, să aibă o ţinută, să se respecte. A zis că regretă. 

Rapid e pe un trend bun, devine un club organizat foarte bine, respectat, e o altă viziune. Nu ne mai putem întoarce la ce a fost pe vremuri. Clubul trebuie să urmeze această linie. 

Nu mă mai surprinde absolut nimic (n.r. - la cum a acţionat Şumudică). 

Stăteam şi mă gândeam că nu cu mult timp în urmă a fost centenarul clubului şi am fost invitat cu ceilalţi foşti jucători. Am văzut organizare impecabilă, extraoardinar realizată de club, un club care a luat o direcţie corectă, un club care vrea altceva, un club foarte bine organizat şi mi-a făcut mare plăcere să particip al eveniment, să văd un spectacol la aniversare", a mai spus Viorel Moldovan, la Orange Sport. 

Pentru ce a făcut în ultima perioadă, Marius Şumudică a fost criticat de Marcel Răducanu

Afla mai multe despre: viorel moldovandaniel niculaemarius sumudicacristiano bergodiantrenor rapid 

viewscnt
Articole similare