Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zotta, după ce au venit investitori noi la o echipă din Liga 1: ”Vine cu cineva puternic în spate. La anul poate fi o echipă bună”

Zotta, după ce au venit investitori noi la o echipă din Liga 1: ”Vine cu cineva puternic în spate. La anul poate fi o echipă bună”

Superliga

Comentarii

Constantin Zotta vede încă o forţă în Liga 1, după schimbările care au avut loc la nivel de conducere.

Constantin Zotta este de părere că venirea lui Marian Copilu la Petrolul va transforma în bine echipa prahoveană.

Fostul mare arbitru susţine că Marian Copilu n-ar fi acceptat să vină în conducerea Petrolului dacă nu era susţinut financiar de cineva potent financiar.

Se transformă Petrolul într-o forţă a Ligii 1? ”Poate fi o echipă bună”

Revenită în Liga 1 la finalul sezonului trecut, Petrolul a fost măcinată de foarte multe probleme financiare. Mai ales că a dus lipsa unui investitor puternic.

În ciuda acestor probleme, Petrolul a avut rezultate apreciate în Liga 1 şi a fost aproape să prindă play-off-ul.

În ultima lună, gradul de optimism la Petrolul a crescut foarte mult. În conducerea clubului a venit Marian Copilu, cel care a avut partea sa de merit în rezultatele de la Unirea Urziceni şi CFR Cluj.

Ultima oară la Universitatea Craiova, Marian Copilu a venit la Petrolul, după ce a avut neînţelegeri cu Mihai Rotaru.

Acum, există foarte multe voci care susţin că venirea lui Marian Copilu la Petrolul ar transforma mult în bine echipa.

De asemenea, există bănuiala că Marian Copilu este susţinut din umbră de un om de afaceri sau de un grup de oameni de afaceri care au vrut să investească la Petrolul.

De altfel, Marian Copilu a virat deja 500.000 de euro în conturile clubului, în contextul în care Petrolul are o datorie de aproximativ 2,5 milioane de euro.

Constantin Zotta este de părere că toate aceste schimbări ar putea să o transforme pe Petrolul, din sezonul viitor, într-una dintre echipele bune ale campionatului:

”(Despre venirea lui Marian Copilu) Faptul că a acceptat să vină, înseamnă că vine cu cineva puternic în spate, care să-l susţină. Să-i susţina autoritatea, că asta e problema la Petrolul.

Grupul hard al suporterilor are o autoritate mare asupra clubului. Venirea lui Marian anunţă că, şi la anul, Petrolul poate fi o echipă bună”, a spus Constantin Zotta pentru Orange Sport.

Viorel Moldovan nu este la fel de optimist: ”Sunt prea multe ambiţii locale la Ploieşti”

Expertul Orange Sport nu este însă la fel de optimist ca Zotta. Viorel Moldovan a fost antrenor la Petrolul între 10 august 2020 şi 22 martie 2021 şi susţine că acolo există foarte multe tabere, iar această divizare produce probleme echipei:

”Sunt prea multe ambiţii locale, dispute, la Ploieşti şi cred că echipa are de suferit din această cauză.

Dacă toţi s-ar unii şi ar trage în aceeaşi direcţie, ar fi un alt club. Are o istorie, o tradiţie”, a spus Viorel Moldovan la Orange Sport.

Petrolul a făcut deja un transfer interesant

Un alt motiv de optimism pentru suporterii Petrolului a venit din veştile de pe piaţa transferurilor.

La începutul săptămânii, echipa prahoveană a anunţat că l-a transferat pe Ismael Diomande, un mijlocaş central defensiv de 30 de ani şi fost internaţional ivorian.

Acesta a jucat, printre altele, la Saint-Etienne, unde a fost coleg cu Bănel Nicoliţă. Ultima oară a evoluat pentru Samsunspor, de care s-a despărţit la începutul acestui an.

Afla mai multe despre: zotta 

viewscnt
Articole similare