Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”A arătat cel mai bine”. Verdict categoric înainte de Farul - FCSB. Titlul, jucat înainte de a începe ”finala”? | EXCLUSIV

”A arătat cel mai bine”. Verdict categoric înainte de Farul - FCSB. Titlul, jucat înainte de a începe ”finala”? | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Nicolae Dică (43 de ani) a prefaţat duelul dintre Farul şi FCSB, din penultima etapă a play-off-ului Superligii. Fostul antrenor al roş-albaştrilor a analizat în detaliu cele două rivale la titlu şi a ajuns la o concluzie cu privire la acestea.

FCSB se va deplasa pe terenul celor de la Farul Constanţa pentru un duel care poate decide noua campioană a României.

Partida ce se va disputa la Ovidiu are loc astăzi, 21 mai, de la ora 21:00, şi va fi transmisă în direct pe Orange Sport şi live video pe Orangesport.ro.

Cele două rivale la titlu sunt despărţite în clasament de un singur punct, iar în cazul unei victorii, Farul va cuceri trofeul pus în joc, deoarece, înaintea ultimei etape, ”marinarii” ar avea deja patru puncte avans faţă de bucureşteni.

”A arătat cel mai bine”. Verdict categoric înainte de Farul - FCSB. Titlul, jucat înainte de a începe ”finala”? | EXCLUSIV

Prezent în studioul Orange Sport, Nicolae Dică a vorbit şi el despre duelul de maximă importanţă care va avea loc pe tărâm dobrogean.

Fostul antrenor al celor de la FCSB şi Mioveni o consideră pe Farul formaţia cu cel mai bun joc de echipă, dar, la nivel individual, ”marinarii” nu dispun chiar de cei mai valoroşi jucători.

Totodată, Dică a precizat şi care este atuul liderului Superligii, unul care îi va face meciul mult mai dificil formaţiei bucureştene.

”Ca echipă, Farul a arătat cel mai bine. Dacă îi luăm individual pe jucători, nu ştiu dacă sunt cei mai buni din campionat. N-aş zice că portarul e cel mai bun din campionat, Târnovanu este peste Aioani.

FCSB va avea momente când va suferi în meciul cu Farul, pentru că Farul este o echipă care pune presiune mare”, a declarat Dică, la Orange Sport.

Octavian Popescu: ”Suntem învăţaţi cu presiunea asta”

”Suntem concentraţi pentru meci. Aşteptăm meciul şi sperăm să facem un meci foarte bun, cum am făcut până acum. Sperăm ca după meci să trecem pe locul 1.

Suntem învăţaţi cu presiunea asta. Nu mi-am pus niciun obiectiv personal, nu mai contează cine dă gol. Importante sunt cele trei puncte”, afirma Popescu, înaintea meciului de la Ovidiu.

Afla mai multe despre: farul fcsbdicasuperliga 

viewscnt
Articole similare