Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Când eram pe locul 14, toţi râdeau de noi”. Arenă neîncăpătoare la Ovidiu pentru fanii FCSB-ului: ”Ştim că este stadionul foarte mic”

”Când eram pe locul 14, toţi râdeau de noi”. Arenă neîncăpătoare la Ovidiu pentru fanii FCSB-ului: ”Ştim că este stadionul foarte mic”

FCSB

Comentarii

Octavian Popescu (20 de ani) a participat şi el la conferinţa de presă a FCSB-ului dinaintea duelului cu Farul Constanţa, din penultima etapă a play-off-ului Superligii.

FCSB se va deplasa pe terenul celor de la Farul Constanţa pentru un duel care poate decide noua campioană a României.

Partida de la Ovidiu dintre primele două clasate va avea loc duminică, 20 mai, de la ora 21:00, şi va fi transmisă în direct pe Orange Sport şi live video pe Orangesport.ro.

”Când eram pe locul 14, toţi râdeau de noi”. Arenă neîncăpătoare la Ovidiu pentru fanii FCSB-ului: ”Ştim că este stadionul foarte mic”

La conferinţa de presă premergătoare duelului, antrenorul Elias Charalambous a fost însoţit de Octavian Popescu, unul dintre cei mai talentaţi jucători din lotul roş-albaştrilor.

Asemenea tehnicianului cipriot, şi acesta are încredere deplină în el şi coechipierii săi că se pot întoarce la Bucureşti cu toate cele trei puncte în ”traistă”.

Octavian Popescu a amintit şi de revenirea uluitoare a FCSB-ului în acest sezon, după ce la un moment dat era pe locul 14, iar acum este la doar două meciuri de titlul în Superligă.

”Suntem concentraţi pentru meci. Aşteptăm meciul şi sperăm să facem un meci foarte bun, cum am făcut până acum. Sperăm ca după meci să trecem pe locul 1.

Este un fel de presiune, dar cu ajutorul suporterilor pe care îi avem în spate sperăm să câştigăm şi cred că o vom face. Ştiu că suntem concentraţi 100% şi cine va intra pe teren va da totul.

Ştim că este stadionul foarte mic. Era normal (n.r. să fie interes uriaş pentru bilete), pentru că suntem Steaua Bucureşti, cea mai iubită echipă din România, şi cu ajutorul suporterilor cred că am început să ne batem din nou la campionat.

Susţinerea patronului a fost mereu, de când sunt eu aici. Săptămâna asta a fost chiar un pic mai mare.

(n.r. crezi că o să dormi la noapte?) Trebuie să dorm, sunt emoţii foarte mare, dar cu ajutorul colegilor şi staff-ului consider că o să trecem bine peste acest meci.

Suntem echipa mai în formă, mai bună, la un ultimul meci contra Farului am câştigat. Nu vorbesc acum despre transfer, trebuie să ne concentrăm pe partida care urmează.

Alibec era cel mai important jucător de la ei, dar nu ne gândim la ei. Mai sunt şi moment dificile la fotbal, important e că ne-am reuşit să ne revenim. 

Cu toate că eram pe locul 14… Când eram pe locul 14 toţi râdeau de noi, iar acum am ajuns să ne batem la campionat. Nu contează cine dă gol, important e să luăm cele trei puncte.

Suntem învăţaţi cu presiunea asta. Nu mi-am pus niciun obiectiv personal, nu mai contează cine dă gol. Importante sunt cele trei puncte”, a declarat Popescu, înaintea meciului.

În acest sezon, Octavian Popescu a disputat 47 de meciuri pentru FCSB în toate competiţiile şi a contribuit la realizările ofensive ale echipei cu trei goluri şi şapte assist-uri.

Afla mai multe despre: fcsboctavian popescusuperliga 

viewscnt
Articole similare