Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"A fost descătuşare". Cristiano Bergodi se gândeşte la ce e mai rău după Rapid - Universitatea Craiova 2-0: "Sperăm să nu fie grav, dar e greu"

"A fost descătuşare". Cristiano Bergodi se gândeşte la ce e mai rău după Rapid - Universitatea Craiova 2-0: "Sperăm să nu fie grav, dar e greu"

Rapid

Comentarii

Antrenorul de la Rapid Bucureşti, Cristiano Bergodi, a comentat victoria cu Universitatea Craiova, scor 2-0, în Superliga. Italianul speră ca accidentarea lui Claudiu Petrila să nu fie gravă şi a fost cu zâmbetul pe buze când explicat bucuria de la golul secund.

Rapid a obţinut o victorie mare cu Universitatea Craiova, dar aceasta a venit cu un preţ

Rapid Bucureşti a învins duminică seara, pe teren propriu, scor 2-0, formaţia Universitatea Craiova, într-un meci al etapei a 14-a din Superliga.

"A ieşit bine. Îmi felicit băieţii, că era o victorie foarte importantă. Universitatea Craiova e o echipă foarte bună, cu jucători cu calitate. E treaba antrenorului atunci când pierde un jucător, nu mai e Rrahmani şi încerci lotul. Soni e nerepegătit, dar mă bucur că cei care au fost au dat rezultate. 

Rrahmani e pierdere mare pentru noi, dar echipa capătă încredere. Poate revine Soni în două săptămâni şi ne ajută. 

Borza probabil că a avut crampe, dar Petrila cred că... Sper să nu fie ruptură, exact. Din păcate, Emmers era într-o perioadă bună şi s-a accidentat, Rrahmani, iar acum Petrila. Ce pot spune... Mergem înainte şi sperăm să nu fie grav, dar e greu. 

(n.r. - despre bucuria de la golul secund, când a alergat jumătate de teren) Mi-am amintit şi eu azi, că am simţit ceva, dar e bine că a fost pentru un gol frumos cu care s-a închis jocul. A fost descătuşare, iar băieţii se bucură, că ei merită tot. Am închis bine jocul şi nu prea au avut ocazii ei. 

Nu mă bag în discuţia FCSB - Steaua, că nu vreau să supăr persoane. Sunt două meciuri grele, amândouă sunt derby-uri", a declarat Cristiano Bergodi, după victoria Rapidului din Giuleşti, cu Universitatea Craiova. 

În clasament, Rapid este pe locul 3, cu 26 de puncte, iar Universitatea Craiova ocupă locul 4, cu 22 de puncte.

Afla mai multe despre: rapid universitatea craiovacristiano bergodicristiano bergodi rapid universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare