Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A fost la un pas să accepte, în această vară, revenirea după şapte ani la FCSB! "Într-o seară am fost puţin plecat în altă parte, apoi m-am schimbat"

A fost la un pas să accepte, în această vară, revenirea după şapte ani la FCSB! "Într-o seară am fost puţin plecat în altă parte, apoi m-am schimbat"

FCSB

Comentarii

Unul dintre cei mai apreciaţi fotbalişti trecuţi pe la FCSB în ultimul deceniu a luat în considerare revenirea la echipa bucureşteană, în această vară.

Alex Chipciu s-a gândit să revină la FCSB! "Când te trezeşti, pui în balanţă lucrurile, fete, şcoli..."

Înaintea noului sezon, echipele din Superliga şi-au conturat strategia de transferuri şi au perfectat mutări prin care să contureze loturile pentru obiectivele noii stagiuni. 

După ultima etapă, Alex Chipciu (34 de ani) s-a gândit la cum va arăta viitorul său. Ajuns de un an în Cluj, unde a semnat cu Universitatea, fostul internaţional român a spus în mai multe rânduri că se simte bine în Ardeal, unde locuieşte alături de soţie şi fiice. 

Însă, înainte de a semna prelungirea cu U Cluj, Alex Chipciu s-a gândit serios dacă s-ar putea întoarce la FCSB, unde ar fi fost dorit. 

„Nu prea mi-a plăcut să negociez şi atunci când am venit de la CFR, ce era de negociat aşa? Dacă era salariu de milioane, te gândeai să mai negociezi, dar la nivelul ăsta nu poţi să negociezi foarte mult sau aşa mi s-a părut mie. Într-adevăr, am semnat acum pe doi ani, cu clauza dacă rămânem în prima ligă anul acesta. Mă bucur că am rămas aici.

Într-o seară am fost puţin plecat în altă parte, apoi m-am schimbat şi am luat decizia de a rămâne aici. Da, nu aş vrea să vorbesc acum pe tema asta, că mamă, nu ştiu cine mă voia, dar clar era o persoană de acolo care m-a plăcut, m-a ajutat de-a lungul timpului şi cu care am avut o relaţie bună, îi sunt recunoscător pentru asta mereu.

Cred că a fost o dorinţă de ale lui de a mă aduce, eu am fost clar tentat să mă duc, apoi eu ştiu...  Când te trezeşti, pui în balanţă lucrurile, fete, şcoli şi aşa mai departe, faptul că m-am simţit foarte bine aici, cu suporterii, am crezut că e mai bine să rămân aici”, a declarat Alexandru Chipciu, pentru Sport.ro

La FCSB, Alex Chipciu are un aliat puternic, pe Mihai Stoica, cel cu care a reluat legătura în ultima perioadă. Chiar jucătorul a recunoscut că discută cu oficialul FCSB: 

  • 169 de meciuri, 34 de goluri şi 38 de pase decisive sunt cifrele lui Chipciu la FCSB
  • 2 goluri şi 2 pase decisive în 39 de meciuri sunt reuşitele lui Chipciu la U Cluj. 

Afla mai multe despre: alex chipciualex chipciu u clujtransferuri fcsbmihai stoica 

viewscnt
Articole similare