Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"A fost un şoc". Simona Halep, uimită când a văzut ce a venit dinspre Bucureşti în mijlocul cazului de la TAS: "O carieră poate fi distrusă prin rea-voinţă"

"A fost un şoc". Simona Halep, uimită când a văzut ce a venit dinspre Bucureşti în mijlocul cazului de la TAS: "O carieră poate fi distrusă prin rea-voinţă"

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep a vorbit, joi seară, despre momentul în care a aflat că a fost depistată pozitiv cu o substanţă interzisă şi toată perioada de atunci până acum, când TAS i-a redus suspendarea de la patru ani la nouă luni şi poate reveni în competiţii.

Simona Halep: "Proba din Bucureşti a fost testată neţinându-se cont de reguli. A fost un şoc"

Halep a declarat că în momentul în care a aflat că a fost suspendată patru ani a fost ca şi cum “a venit un tunel în care n-am mai văzut nicio lumină”. Ea consideră că în ceea ce priveşte prezenţa substanţei interzise în suplimentul pe care l-a luat a fost vorba despre “reglijenţă din partea echipei” şi “ghinion”. Ea a menţionat că Patrick Mouratoglou şi-a asumat responsabilitatea încă din octombrie 2022.

Despre acuzaţia referitoare la proba de sânge, Halep a spus că a fost şocant pentru ea. “După 6-7 luni au venit şi au spus că sângele meu este în neregulă. Când înainte toate testele au fost negative.... A fost atât de şocant încât nici n-am realizat... 

La tribunal, în documentul arătat pe ecran era steagul României şi în dreapta Bucureşti, România. A fost un şoc pentru mine să ştiu că proba din Bucureşti a fost testată neţinând cont de reguli. Au fost două ore şi ceva în care sângele meu a stat la temperatura nepotrivită. Chiar şi aşa proba mea de sânge a fost în valori normale. Şi tribunalul a fost surprins. 

Eu mi-am exprimat dezamăgirea că o carieră poate fi distrusă prin neglijenţă, prin rea-voinţă. Am fost foarte dezamăgită şi sunt foarte dezamăgită. Nu cer să fiu favorizată, dar ţin foarte mult să se respecte nişte reguli, să fiu testată aşa cum trebuie”, a spus Simona Halep pentru Antena3.ro

“La TAS, au fost ore întregi în care am stat pe scaun nemişcată”, a mai povestit Halep. “Nu au avut nimic concret pe sângele meu, au fost scenarii. A fost cea mai mare victorie a vieţii mele să demonstrez adevărul şi să am parte de judecători corecţi. Am plâns de bucurie. Eram la Dubai când am aflat decizia. Câd am văzut aşa ceva am spus: Dumnezeu există. Primul pe care l-am sunat a fost tata. După aceea pe mama. Ea avea lacrimi în ochi. Parcă nici la grand slam nu a fost atât de puternic emoţional”.

Simona Halep a spus că primul turneu va fi Miami Open, unde rezultatele nu vor conta, ci va conta să simtă din nou energia publicului.

Afla mai multe despre: simona halepsimona halep tassimona halep proba sangesimona halep caz dopaj 

viewscnt
Articole similare