You are here:

A ratat transferul la FC Porto şi a ajuns la Rapid! Lovitura dată de Şumudică: "Florin Manea a confirmat. Vreau la AC Milan"

A ratat transferul la FC Porto şi a ajuns la Rapid! Lovitura dată de Şumudică: "Florin Manea a confirmat. Vreau la AC Milan"

Rapid

Comentarii

Rapid Bucureşti a încheiat spectaculos campania de mercato. Pe lângă străinii aduşi de Marius Şumudică, în lotul giuleştenilor a ajuns şi unul dintre cei mai buni tineri fotbalişti români, direct de la Gică Hagi. Totuşi, FC Porto a fost pe fir înaintea Rapidului.

Constantin Grameni a dezvăluit că Porto l-a dorit, însă a ajuns la Rapid: "A fost destinul meu"

Constantin Grameni a dezvăluit prima diferenţă pe care a observat-o între Marius Şumudică şi Gică Hagi, după ce Rapid Bucureşti a plătit 300.000 de euro, iar Farul a păstrat procente dintr-un transfer ulterior. 

Totuşi, cu câteva luni înainte, Porto l-a dorit pe Constantin Grameni şi a lansat o ofertă, "dar financiar nu era extraordinară, un împrumut cu opţiune de cumpărare", după cum a recunoscut impresarul Florin Manea, pentru ProSport

"Nu regret vreo ofertă. Aşa a fost destinul meciul, aşa a fost să se întâmple până acum. Singura chestie concretă care a fost e cea zisă de Florin Manea la televizor despre Porto, dar nu pot spune că regret, pentru că... Da, era o şansă uriaşă pentru mine, dar nu ştiam ce se poate întâmpla. 

Destinul meu a fost să ajung la Rapid, chiar dacă s-a întâmplat din a treia încercare. Până acum niciodată nu s-a ajuns la răspunsul meu, dar de data asta a fost prima dată când am fost întrebat dacă vreau să merg sau nu şi am răspuns 'da'. Aşa a fost să fie şi sunt fericit că am ajuns la Rapid, unul dintre cele mai mari din România, un club cu fani pătimaşi, sufletişti şi sunt convins că e pasul corect şi bun. 

(n.r. - Dinamo te-a dorit?) Nu ştiu. Singura chestie concretă ajungă de-a lungul anilor la mine a fost de la Porto. Poate nu era nici aia adevărată, dar eu am înţeles că a fost totul real şi mi s-au propus chestii, dar nu s-a ajuns la un acord", a declarat noul mijlocaş de la Rapid, Constantin Grameni. 

Constantin Grameni vrea să ajungă la AC Milan

Mijlocaşul a debutat la Rapid, în 0-2 cu U Cluj, iar Grameni şi-ar dori să ajungă cândva la AC Milan. 

"Clar că cel mai puternic este Premier League, dar clubul meu preferat din străinătate este AC Milan şi acolo mi-aş dori să ajung, dacă mă ridic la nivelul valoroo lor şi la tot ce se cere acolo", a încheiat Constantin Grameni, mijlocaş cu 135 de meciuri, 10 goluri şi 9 pase decisive la Farul. 

Afla mai multe despre: constantin grameniconstantin grameni oferta portoconstantin grameni rapid 

viewscnt
Articole similare