Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Am auzit că o să vină unul care o sa ne dea pe spate". Basarab Panduru încă aşteaptă transferul suprem anunţat de Nelu Varga la CFR Cluj | EXCLUSIV

"Am auzit că o să vină unul care o sa ne dea pe spate". Basarab Panduru încă aşteaptă transferul suprem anunţat de Nelu Varga la CFR Cluj | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Expertul Orange Sport, Basarab Panduru, încă aşteaptă transferul spectaculos anunţat de patronul Nelu Varga, la CFR Cluj. Fostul fotbalist nu este impresionat de sosirea lui Omar El Kaddouri în Superliga.

Basarab Panduru, despre campania de transferuri de la CFR Cluj

CFR Cluj s-a dus în Spania pentru cantonamentul din iarnă, acolo unde s-au prezentat şi primele două achiziţii ale ardelenilor. Campania a început cu Omar El Kaddouri şi Alan Aussi, însă Basarab Panduru a comentat ironic achiziţiile până în acest moment. 

De asemenea, Panduru a făcut referire la declaraţia lui Nelu Varga, care a anunţat un transfer spectaculos în iarnă la CFR Cluj. 

"Mi se pare că sunt aduşi pe lângă ăia care o să vină. Am auzit că o să vină unul care o sa ne dea pe spate, o să mă ţin bine de scaun ca să nu cad când o să vină. Un brazilian ceva. 

La El Kaddouri nu cade nimeni. Niciun copil de pe un scaun din ăla mic. Ăla, brazilianul sau argentinianul, mă aştept să vină, să ne dea pe spate. 

L-a urmărit la Pyunik Erevan (n.r. - pe Alan Aussi). Îl încearcă, vor vedea dacă e bun. Dacă nu, pleacă după 6 luni", a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.  

Transferurile reuşite de CFR Cluj în iarnă

Fosta campioană a României a realizat două mutări, în această iarnă. 

CFR Cluj l-a transferat pe internaţionalul marocan Omar El Kaddouri, cu care a început perioada de mercato. Mijlocaşul ofensiv a bifat 108 apariţii în Serie A în tricourile echipelor Napoli, Torino şi Empoli. 

Alan Aussi, un ucrainean de 22 de ani, a fost al doilea transfer realizat de CFR în această iarnă.

”Apărătorul şi-a început activitatea sportivă la academiile celor de la Şahtior Doneţk şi Dinamo Kiev, perioadă în care, la nivel de juniori, a fost convocat constant la echipele naţionale ale Ucrainei. La seniori, tânărul jucător, în vârstă de 22 de ani, a evoluat la Pyunik Erevan, la FC Torpedo, formaţie din prima ligă bielorusă, dar şi la Ponferradina, în Spania", a transmis CFR Cluj. 

Afla mai multe despre: basarab apandurualan aussiel kaddouritransferuri cfr cluj 

viewscnt
Articole similare