Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză în Cupa Spaniei! Villarreal a fost eliminată de o echipă din liga a treia. Atletico - Real va fi şocul din optimile de finală

Surpriză în Cupa Spaniei! Villarreal a fost eliminată de o echipă din liga a treia. Atletico - Real va fi şocul din optimile de finală
Comentarii

Echipa spaniolă Villarreal a pierdut luni, în deplasare, la lovituri de departajare, scor 6-7, meciul reluat în compania echipei de liga a treia Salamanca. Salamanca s-a calificat în optimi, acolo unde a fost sorţii au programat o întâlnire şoc între madrilenele Atletico şi Real.

Meciul dintre Salamanca şi Villarreal a început duminică, dar înaintea reprizelor de prelungire, noctura de la stadionul Reina Sofia s-a defectat şi meciul a fost întrerupt la scorul de 1-1. Partida s-a reluat luni după amiază şi scorul a rămas 1-1, fiind nevoie de lovituri de departajare pentru stabilirea echipei calificate. 

Alberto Moreno şi Kiko Femenia au ratat pentru Villarreal, Salamanca a ratat doar odată, prin Alfred Planas şi s-a calificat în optimile Cupei Spaniei, cu scorul de 7-6, rămânând singura echipă din eşalonul al treilea care merge în această fază.

Programul optimilor de finală ale Cupei Spaniei este următorul:

Atletico Madrid – Real Madrid; Salamanca (D3) – FC Barcelona; Tenerife (D2) – Mallorca; Getafe – FC Sevilla; Osasuna – Real Sociedad; Valencia – Celta Vigo; Athletic Bilbao – Alaves; Girona – Rayo Vallecano.

 

Afla mai multe despre: cupa spanieivillareal cupa spanieirezultate cupa spaniei 

viewscnt
Articole similare