Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Au bătut palma! Mbappe, contract pe 5 ani şi salariu fabulos. Clubul, lovitură uriaşă!

Au bătut palma! Mbappe, contract pe 5 ani şi salariu fabulos. Clubul, lovitură uriaşă!

PSG

Comentarii

Kylian Mbappe (23 de ani) şi Real Madrid au ajuns la un acord pentru transfer, gratis în vară, pentru un contract pe cinci ani şi un salariu fabulos. Gianluca Di Marzio a anunţat acordul dintre părţi, după multe speculaţii privind viitorul superstarului din Franţa.

Au bătut palma! Mbappe, contract pe 5 ani şi salariu fabulos. Clubul, lovitură uriaşă!

Numele lui Kylian Mbappe ţine capul de afiş al marilor ziare de sport din întreaga lumea, în contextul în care contractul său cu PSG se termină în vară. Parisul l-a adus de la AS Monaco în vara lui 2017 în schimbul a 180 de milioane de euro, dar îl poate pierde gratis, acum când este unul dintre cei mai buni fotbalişti din Europa.

Potrivit jurnalistului italian Gianluca Di Marzio, Kylian Mbappe şi Real Madrid au ajuns la un acord pentru transferul fotbalistului francez, care urmează să semneze un contract pe cinci ani pe "Santiago Bernabeu". Mai mult, Mbappe va avea un salariu fabulos, cel mai mare din fotbal: 50 de milioane de euro.

În plus, potrivit sursei citate, Kylian Mbappe va încasa un bonus uriaş pentru a semna gratis cu Real Madrid. Florentino Perez, preşedintele Realului, i-a promis o primă de instalare de 100 de milioane de euro. Este vorba despre un acord verbal între părţi, iar Florentino Perez se aşteapta ca Mbappe să respecte cuvântul dat.

Asta în ciuda eforturilor pe care PSG le face pentru a-l păstra. În tentativele Parisului de-al convinge pe Kylian Mbappe să semneze un nou contract pe Parc des Princes au fost implicaţi preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, fostul preşedinte al Franţei - Nicolas Szarkozy şi emirul Qatarului, cel care controlează PSG, Tamim bin Hamad Al Thani.

Kylian Mbappe a marcat 31 de goluri şi a livrat 22 de pase de gol în 39 de meciuri jucate cu PSG în toate competiţiile acestui sezon.

  • 160 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Kylian Mbappe în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: kylian mbappe transfer real madridkylian mbappe acord transfer real madridmbappe real madrid acord transfermbappe transfer real madrid 

viewscnt
Articole similare