You are here:

Bogdan Cosmescu a numit "tricolorul" care l-a surprins în Slovacia - România: "A luptat ca un leu". Panduru nici n-a vrut să audă de el

Bogdan Cosmescu a numit "tricolorul" care l-a surprins în Slovacia - România: "A luptat ca un leu". Panduru nici n-a vrut să audă de el
Comentarii

Bogdan Cosmescu şi Basarab Panduru au dezbătut prestaţia lui Florinel Coman din meciul Slovacia - România, ultimul meci disputat de "tricolori" în faza grupelor de la EURO 2024.

Florinel Coman a fost titularul selecţionerului Edward Iordănescu pentru partida cu Slovacia, în flancul stâng al echipei naţionale. Golgheterul celor de la FCSB a avut parte de o prestaţie solidă, în special pe plan defensiv, acolo unde l-a susţinut pe Nicuşor Bancu, expus în a doua repriză a partidei, din cauza unui cartonaş galben obţinut pe finalul primului act. 

Bogdan Cosmescu a fost plăcut surprins de jocul prestat de fotbalistul celor de la FCSB, datorită aportului său defensiv, chiar dacă nu a reuşit să pună probleme defensivei slovace, în flancul său.

Bogdan Cosmescu: "Mi-a plăcut cât a muncit Coman"

"O să pară surprinzător, dar mi-a plăcut cât a muncit Coman, a venit în apărare alături de Bancu, n-a făcut mare lucru în atac, dar în apărare? S-a bătut ca un leu.", a declarat Bogdan Cosmescu, la Prima Sport.

Basarab Panduru nu este de aceeaşi părere şi consideră faptul că Florinel Coman joacă într-un stil total diferit la echipa sa de club, FCSB, acolo unde nu este nevoit să contribuie la fel de mult în defensivă, iar acest lucru l-a forţat să se adapteze cerinţelor de la echipa naţională, pentru a putea prinde un loc de titular în primul "11". Panduru are aşteptări mai mari din partea golgheterului celor de la FCSB, iar simplul fapt că reuşeşte să-şi îndeplinească sarcinile defensive nu l-au convins pe fostul internaţional.

"Eu nu zic că nu apreciez lucrurile astea, dar în orice fotbal, asta trebuie să faci! Nu mi se pare că faci ceva ieşit din comun, trebuie să faci faza de apărare şi faza de atac. Că eşti obişnuit să faci faza de atac pentru că FCSB-ul şi-a construit jocul pe tine şi până la urmă au avut dreptate şi au reuşit să câştige campionatul cu tine în cea mai mare formă, tu fiind protagonist, asta e altă poveste.", a spus Basarab Panduru.

Afla mai multe despre: echipa nationalaeuro 2024florinel comanromaniabasarab pandurubogdan cosmescu 

viewscnt
Articole similare