Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOOM | Budescu şi-a găsit deja echipă. Dat afară de Hagi, fotbalistul semnează cu un alt club din România

BOOM | Budescu şi-a găsit deja echipă. Dat afară de Hagi, fotbalistul semnează cu un alt club din România

Fotbal intern

Comentarii

Constantin Budescu s-a despărţit oficial de Farul Constanţa, însă acum mijlocaşul şi-a găsit deja o altă echipă pentru sezonul următor.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Trecut de două luni pe lista neagră de Gheorghe Hagi, Budescu s-a despărţit, în cele din urmă de Farul Constanţa, la finalul săptămânii trecute.

"Ne-a ajutat foarte mult din vară până în iarnă. După care, uşor-uşor, lucrurile n-au mers cum ne doream. Pe Budescu îl ai să joace, nu-l ţii pe bancă.

Mai trebuie să vrea să mai joace! A fost bine, i-am zis că, oricând vrea, casa lui e aici, are un prieten în mine şi tot timpul rămâne loc de bună ziua" , a declarat Gheorghe Hagi despre Constantin Budescu.

Budescu şi-a găsit echipă

Fără meci jucat de la finalul lunii martie, mijlocaşul în vârstă de 35 de ani nu duce lipsă de oferte şi e foarte aproape de a semna cu o echipă din liga secundă.

Budescu este dorit insistent de fostul său coleg de echipă, Gabriel Tamaş, ajuns acum director sportiv la Concordia Chiajna. În plus, antrenorul echipei, Ilie Poenaru, este încântat şi el de o eventuală colaborare cu mijlocaşul ofensiv.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

"Avem mai mulţi jucători în vizor. E clar că trebuie să facem o selecţie foarte bună, să nu se mai întâmple ce s-a întâmplat în campionatul precedent . Trebuie să fim foarte atenţi la selecţia pe care o facem, pentru că trebuie să creăm şi un mixt de jucători tineri, cu jucători cu experienţă. Ne dorim cu totul altceva, ne dorim să arătăm cu totul altfel" , a spus Ilie Poenaru.

Budescu este tentat să evolueze la o echipă care are ca obiectiv promovarea în Superligă, astfel că cele două părţi sunt foarte aproape de a bate palma.

  • 8 goluri şi 10 pase decisive a reuşit Constantin Budescu în cele 32 de meciuri jucate în actualul sezon, în toate competiţiile
  • 450 de mii de euro valorează Budescu pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: budescu 

viewscnt
Articole similare