Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | A semnat "înlocuitorul" lui Dawa! Transferul s-a făcut, după ce Becali a dat răspunsul

BREAKING | A semnat "înlocuitorul" lui Dawa! Transferul s-a făcut, după ce Becali a dat răspunsul

FCSB

Comentarii

Propus lui Gigi Becali, "înlocuitorul" lui Joyskim Dawa (27 de ani) a semnat cu altă echipă după ce transferul său nu a fost de interes pentru FCSB. Echipa din Superligă l-a cedat în alt campionat, în străinătate, după un an petrecut în România.

Este vorba despre Gabriel Mutombo (28 de ani), fundaşul central al celor de la FC Botoşani, despre care Valeriu Iftime a spus că este "înlocuitorul perfect" pentru Joyskim Dawa la FCSB, asta după ce l-a cedat pe camerunez la "roş-albaştri".

FCSB l-a ratat pe "înlocuitorul" lui Joyskim Dawa

Totuşi, posibilitatea transferului lui Mutombo la FCSB nu a fost luată în calcul, având în vedere că evoluţiile lui nu au ieşit în evidenţă. Totuşi, a prins un transfer în străinătate, la o echipă din Grecia, PAE Chania în liga secundă, scrie site-ul botoşaniexpres.ro, unde Valeriu Iftime a fost de acord să-i dea drumul.

Crescut de francezii de la Angers, Gabriel Mutombo a mai evoluat la Bastia, US Orleans, Troyes şi Vilafranquense (Portugalia), înainte de a ajunge în România, în ianuarie 2023. El a strâns 32 de meciuri şi un gol în tricoul lui FC Botoşani, în toate competiţiile

  • 300.000 de euro este cota de piaţă a lui Gabriel Mutombo în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Gigi Becali, mulţumit de "panterele" de la FCSB: "Îmi place de ei"

În urmă cu câteva zile, Gigi Becali, patronul FCSB, a lăudat cuplul de fundaşi central al "roş-albaştrilor", în condiţiile în care se apropie revenirea pe teren a lui Vlad Chiricheş. Omul de afaceri a spus că, cel puţin acum, "Chiri" nu are loc de "panterele" Ngezana şi Dawa.

"Chiricheş se antrenează şi nu ştiu mai multe, ştiu că şi-a făcut operaţie şi că vrea să revină. Nu mai am o problemă acum dacă îmi place de ei amândoi. Dacă revine nu poate să joace, în faţa panterelor nu ai cum să intri", a spus Gigi Becali, la Fanatik.

Afla mai multe despre: joyskim dawafcsbtransfergabriel mutombofcsb transfer inlocuitor dawafcsb transfer inlocuitor joyskim dawajoyskim dawa fcsb 

viewscnt
Articole similare