Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Rotaru, încă un TUN la Craiova! Asigură postul sensibil din echipă

BREAKING | Rotaru, încă un TUN la Craiova! Asigură postul sensibil din echipă
Comentarii

Transferurile lui Pyry Soiri şi Denil Maldonado au fost doar începutul pentru Universitatea Craiova în perioada de mercato din startul lui 2024. Mihai Rotaru mai pregăteşte o mutare importantă, cu care să asigure un post cu probleme din echipă.

După ce şi-a "betonat" apărarea, cu un fundaş dreapta şi cu un fundaş central, Mihai Rotaru şi-a mutat atenţia spre avanposturi. Poziţia de atacant central a fost una sensibilă în prima parte a sezonului, unde jucătorii n-au dat randamentul scontat, aşa că patronul Universităţii Craiova nu a stat pe gânduri.

Mihai Rotaru pregăteşte transferul unui atacant la Universitatea Craiova!

Omul de afaceri şi-a stabilit o ţintă din străinătate pentru postul de atacant la Universitatea Craiova. Presa din Polonia a dezvăluit, vineri, că oltenii sunt interesaţi de transferul unui polonez coleg cu Bogdan Racoviţan şi Deian Sorescu la Rakow, în campionatul polonez.

Este vorba despre Fabian Piasecki (28 de ani), un atacant aflat la maturitate, care a prins destule minute în echipa românilor Racoviţan şi Sorescu. "Fabian Piasecki poate pleca de la Rakow în această iarnă", anunţă polonezii, care susţin că Mihai Rotaru are concurenţă pentru Piasecki.

"Câteva cluburi din străinătate se interesează de atacant, iar Universitatea Craiova este una dintre ele. Ar fi la prima experienţă în afara graniţelor Poloniei". Jurnalistul Tomasz Wlodarczy este cel care menţionează interesul echipei lui Mihai Rotaru pentru Piasecki.

Fabian Piasecki a marcat trei goluri pentru Rakow în cele peste 1200 de minute pe care le-a strâns pe teren în prima parte a sezonului.

  • 500.000 de euro este cota de piaţă a lui Fabian Piasecki în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Gornik, Rozwoj, Olimpia Zambrow, Miedz Legnica, Sosnowiec, Slask Wroclaw, Stal Mielec şi Rakow sunt echipele din CV-ul lui Fabian Piasecki.

Afla mai multe despre: mihai rotaru transfer fabian piaseckiuniversitatea craiova transfer fabian piaseckifabian piasecki transfer craiovafabian piasecki transfer universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare