Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Burleanu i-a surprins pe toţi din FRF după calificare! "În loc să fiu bucuros şi să nu mă duc la serviciu, ne-a chemat la federaţie". Ce s-a întâmplat la sediu

Burleanu i-a surprins pe toţi din FRF după calificare! "În loc să fiu bucuros şi să nu mă duc la serviciu, ne-a chemat la federaţie". Ce s-a întâmplat la sediu

Echipa națională

Comentarii

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, n-a pus pe pauză activitatea federaţiei, între meciul calificării, cu Israel, şi cel cu Elveţia. Mihai Stoichiţă, director tehnic al FRF, a dezvăluit ce s-a întâmplat la Casa Fotbalului.

Stoichiţă, despre ce a decis Burleanu: "În loc să fiu şi eu bucuros şi să nu mă duc la serviciu după calificare, ne-a chemat preşedintele la federaţie"

România - Elveţia se joacă marţi, de la 21:45, live text pe Orangesport.ro, pentru primul loc al grupei din preliminarii. Ambele naţionale sunt calificate matematic, iar Răzvan Burleanu a comentat performanţa tricolorilor

Însă, şeful de la Casa Fotbalului a continuat să facă planuri şi în aceste zile de bucurie pentru naţionala României. Mihai Stoichiţă a avut o replică inedită şi a dezvăluit că la FRF se conturează, deja, strategia pentru anii următori.

"Această calificare nu e o întâmplare, e o încunuare a activităţii lotului de seniori şi lotului U21. Majoritatea jucătorilor, 21 la număr, sunt cei care au trecut prin filtrele echipelor naţionale. E un merit al startegiei începute înainte de a veni eu la federaţiei, iar rezultatele se văd la opt, nouă ani de zile. 

Să dau din casă. Azi dimineaţă (n.r. - luni), în loc să fiu şi eu bucuros şi să nu mă duc la serviciu după calificare, ne-a chemat preşedintele la federaţie, pe mine şi toată conducerea, ca să facem strategia pentru următorii ani de zile. Am avut o şedinţă de două ore. 

De nouă ani de zile a început programul ăsta, iar dimineaţa am avut surpriza plăcută să muncim de dimineaţă, pentru că trebuie făcută strategia pentru următorii ani, nu ne mulţumim cu ce a fost aici şi e foarte bine aşa. Copiii cresc continuu şi se nasc continuu în România, trebuie să facem din ce în ce mai puternic fotbalul. 

Preşedintele ne-a trasat nişte obiective clare. Până în februarie să prezentăm toate programele de dezvoltare ale fotbalului juvenil. Avem timp să facem asta într-o lună şi să o punem şi în practică, iar eu deja am început", a declarat Mihai Stoichiţă, la Sport Total FM

Afla mai multe despre: razvan burleanumihai stoichitaromania elvetia 

viewscnt
Articole similare