Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Care a fost marea mirare a lui Basarab Panduru după ce Sheriff a spulberat-o pe Farul. ”Te bate o echipă dintr-un campionat care... nu ştiu ce e ăla” | EXCLUSIV

Care a fost marea mirare a lui Basarab Panduru după ce Sheriff a spulberat-o pe Farul. ”Te bate o echipă dintr-un campionat care... nu ştiu ce e ăla” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Basarab Panduru a tras concluziile după ce campioana României a părăsit Liga Campionilor. Farul a fost eliminată ruşinos din primul tur al calificărilor pentru grupele Champions League, scor 1-3 la general contra lui Sheriff Tiraspol. Deşi în tur ”marinarii” s-au luptat de la egal la egal cu campioana Moldovei şi au câştigat cu 1-0, returul a fost adjudecat clar de fosta adversară a Realului.

Invitat în cadrul emisiunii ”Sport Report” de pe Orange Sport, Basarab Panduru a dezvăluit că nu se aştepta ca ”marinarii” să părăsească Liga Campionilor atât de devreme. Expertul s-a declarat uimit de faptul că prima ligă din Moldova are doar opt echipe, dintre care primele şase intră în play-off, iar ultimele două retrogradează direct.

Un lucru inedit este că formaţiile ce participă în play-off pornesc în a doua etapă a competiţiei de la 0, spre deosebire de Superliga României unde în play-off punctele se înjumătăţesc pentru toate formaţiile.

Basarab Panduru, uimit de campionatul Moldovei. ”Nu cred că există vreun campionat în care se întâmplă aşa ceva”

”M-a surprins eliminarea, dar nu la fel de mult cum m-a surprins felul cum au jucat. Mi s-a părut o echipă care joacă un meci amical. Nu am văzut dorinţa aia. Nu am văzut nimic din ce am văzut la Farul până acum. Mă aşteptam să fie şi mai proaspeţi, nejucând în campionat, să arate mult mai bine fizic.

M-a mirat că Mazilu a ieşit cu contractură. Golurile nu mai vorbesc de ele. Au fost luate după nişte greşeli din cale afară. Nu mă aşteptam la lucrurile astea, plus că te bate o echipă dintr-un campionat care... nu ştiu ce e ăla. E un campionat de opt echipe, dintre care două retrogradează. Se joacă 14 meciuri, 7 cu 7, tur-retur, după care pleci dintr-un play-off de la 0. Nu cred că există vreun campionat în care se mai întâmplă aşa ceva. 

Deci să te bată o echipă din campionatul ăsta... Sigur, au adus niste jucători, dar nu am văzut niciun euro dat pe vreunul dintre ei. M-am uitat la meciuri, sunt unii care nu au jucat. Este al doilea an la rând în care campioana noastră pierde cu echipe mai slab cotate. Nu ştiu ce se întâmplă, dar nu prea e OK”, a spus Basarab Panduru, în exclusivitate pentru Orange Sport.

În urma eliminării din Liga Campionilor, Farul o va întâlni în turul doi al Conference League pe Urartu, formaţie ce a câştigat campionatul în sezonul trecut în Armenia.

 

Afla mai multe despre: pandurufarul 

viewscnt
Articole similare