Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica a dezvăluit care sunt şansele ca Vlad Chiricheş să revină la FCSB. ”Am avut discuţii. Am cam reglat-o” | EXCLUSIV

MM Stoica a dezvăluit care sunt şansele ca Vlad Chiricheş să revină la FCSB. ”Am avut discuţii. Am cam reglat-o” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Mihai Stoica a vorbit despre stadiul negocierilor dintre Chiricheş şi FCSB. Căpitanul echipei naţionale a României nu a ajuns la un acord, pentru moment, cu Gigi Becali, aşa că nu a oferit un răspuns final.

Invitat în cadrul emisiunii ”Sport Report”, Mihai Stoica a dezvăluit că cele două părţi au ajuns la un consens în legătura cu perioada pe care eventualul contract ar fi valabil. Preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB-ului s-a declarat ”optimist” referitor la şansele ca fostul fotbalist al lui Napoli să revină la echipa care l-a propulsat în fotbalul mare în urmă cu 10 ani.

MM Stoica a dezvăluit care sunt şansele ca Vlad Chiricheş să revină la FCSB. ”Am avut discuţii. Am cam reglat-o”

”(n.r. Ce se întâmplă cu Chiricheş?) Am avut discuţii şi ieri şi azi... La momentul ăsta, nu ne-am înţeles, dar nici nu s-a închis uşa. Cu anii de contract am cam reglat-o dar mai sunt nişte detalii de pus la punct. Sunt optiimist”, a declarat MM Stoica, în exclusivitate pentru Orange Sport.

FCSB a decis să nu vândă bilete online pentru derby-ul cu Dinamo. MM Stoica

Mihai Stoica a spus că FCSB-ul va emite până în 7.000 de bilete, din cauza capacităţii reduse a Stadionului ”Arcul de Triumf”, însă clubul va face eforturi pentru a se asigura că toate biletele ajung unde trebuie, adică în posesia suporterilor de la FCSB.

”Roş-albaştrii” se temeau că multe dintre biletele online puse în vânzare ar fi putut intra în posesia dinamoviştilor. Aceştia vor avea asigurat aproximativ 400 de bilete pentru meciul cu FCSB şi, cu siguranţă, s-ar fi mobilizat pentru a ajunge în număr cât mai mare pe ”Arc”.

”Vom emite până în 7.000 de bilete. Sunt 8.200 de locuri. 10% scazi din start: oaspeţii, plus zona tampon. În Ghencea se puneau în vânzare 30.000 de bilete. Am planul de vânzare al biletelor. O diferenţă de 23.000 de bilete şi de oameni care ar fi văzut meciul pe un stadion construit din banii lor.Noi suntem într-o altă situaţie delicată. Noi nu putem să scoatem bilete online la acest meci. În primul rând, nu suntem foarte proşti. Poate suntem proşti, dar nu foarte proşti

Online nu putem să verificăm unde se duc biletele. Aşa că, e posibil din 6.000 de bilete, 5.000 să se ducă la Dinamo. Atunci, le vom vinde steliştilor şi chiar ştim 5.000 de stelişti. Nu avem ce face.

Cei din provincie care vin de regulă la meciuri şi vor să vină şi acum, trebuie să ia legătura cu Peluza Nord, cu noi. Ştiu oameni care vin şi când jucăm la Sibiu, şi când jucăm la Craiova. Acestora trebuie să le dăm bilete. Nu avem ce face”, a  spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: steauafcsbdinamo 

viewscnt
Articole similare