Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Giovanni Becali mai dă o veste rea despre FCSB, după revenirea eşuată în Ghencea! "Am rămas fără cuvinte. Bine că ajung la pensie şi mă retrag"

Giovanni Becali mai dă o veste rea despre FCSB, după revenirea eşuată în Ghencea! "Am rămas fără cuvinte. Bine că ajung la pensie şi mă retrag"

FCSB

Comentarii

Giovanni Becali a recunoscut că îşi făcea planuri să vadă FCSB - Dinamo de pe Stadionul Steaua. Vărul lui Gigi Becali e dezamăgit cu derby-ul se va disputa cu un număr redus de spectatori, în raport cu anvergura evenimentului.

Reacţia lui Giovanni Becali, după ce FCSB a ratat revenirea în Ghencea

FCSB nu a putut îndeplini condiţiile contractului înaintat de CSA Steaua, pentru a juca derby-ul cu Dinamo pe arena din Ghencea, iar Ioan Becali a reacţionat la apariţia informaţiei. 

Giovanni Becali a susţinut că voia să meargă pe Stadionul Steaua pentru a vedea derby-ul din etapa a doua a Superligii. În schimb, FCSB - Dinamo va avea loc pe arena de la Arcul de Triumf, cu un număr restrâns de spectatori. 

Este încă o veste rea pentru Gigi Becali, care spera ca FCSB - Dinamo să-i aducă o sumă bună din bilete. 

„Îmi pare rău că nu se joacă meciul pe Ghencea, pentru că m-aş fi dus şi eu la meci. Era foarte normal să se joace pe Ghencea. Dacă n-a pătruns acum pe Ghencea, când totul era aproape făcut… ce să mai zic? Am rămas fără cuvinte. Mă pregăteam să merg la meci.

Una e un meci de fotbal şi altele sunt ambiţiile ministerului şi aşa mai departe. În loc să avem un stadion cu 27.000 de locuri, o să avem 6.000, pentru 1.000 o să lase pentru zona tampon. Acesta este fotbalul nostru! Aţi văzut cum am început în Champions League, o să vedeţi cum o să începem şi în celelalte.

Bine că ajung la pensie şi mă retrag, pentru că nu le mai apuc în întregime timpurile acestea. Când am început eu, era mult mai bine şi eram foarte ocupat, şi foarte devotat. Acum, sunt puţin mai departe de tot ce se întâmplă”, a declarat Giovanni Becali pentru PlaySport

Adio, Ghencea! LPF a confirmat unde se joacă FCSB - Dinamo

Primul derby dintre FCSB şi Dinamo, după o pauză de un sezon, întrucât "câinii" au evoluat în Liga 2, va avea loc în acest weekend. 

FCSB - Dinamo are loc sâmbătă, de la 21:30, în etapa a doua a Superligii, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Conform declaraţiei secretarului general al LPF, Justin Ştefan, FCSB - Dinamo se va juca pe arena de la Arcul de Triumf. De asemenea, oficialul LPF a spus că nu există riscul amânării derby-ului. 

 

Afla mai multe despre: gigi becaligiovanni becalifcsb stadion steauafcsb in ghenceafcsb dinamo arcul de triumf 

viewscnt
Articole similare