Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se poate şi mai rău decât Farul! Campioana Ungariei a fost umilită, acasă, de o echipă din Feroe! Rezultat final halucinant

Se poate şi mai rău decât Farul! Campioana Ungariei a fost umilită, acasă, de o echipă din Feroe! Rezultat final halucinant
Comentarii

Klaksvik a reuşit să producă surpriza serii în preliminarii Champions League. Deşi multă lume a catalog înfrângerea Farului de la Tiraspol drept ruşinoasă, campioana vecinilor noştri unguri a fost eliminată din Liga Campionilor într-o manieră neverosimilă.

UPDATE | Fluier final: Ferencvaros - Klaksvik 0-3!. Formaţia din Insulele Feroe a reuşit cea mai bună performanţă din istoria clubului.

În turul doi preliminar, Klaksvik va întâlni campioana Suediei, Hacken.


Ştirea iniţială

După ce în partida tur din Insulele Feroe, Klaksvik a obţinut un egal nesperat cu Ferencvaros, tabela arăta un scor incredibil la finalul primei reprize a returului de la Budapesta.

Campioana Insulelor Feroe o conduce pe Ferencvaros cu 3-0 la pauză, iar ungurii au nevoie de trei goluri pentru a duce partida în prelungiri. Cotată la doar 2.68 milioane de euro, echipa feroeză a puncat de două ori prin Frederiksberg ( min. 8 şi 32), iar Kassi a mai înfipt o dată cuţitul în rana celei mai titrate echipe din Ungaria.  De cealaltă parte, Ferencvaros, echipă al cărei lot este cotat la 53 de milioane de euro, a izbutit să ajungă până în optimile Conference League în sezonul trecut, unde a fost eliminată de Bayer Leverkusen.

În urmă cu un an, Klaksvik a fost aproape să o elimine din primul tur al calificărilor pentru grupele Champions League pe Bodo/Glimt, echipă ce i-a creat coşmaruri lui Jose Mourinho. Atunci, feroezii s-au impus pe teren propriu cu 3-1, dar campioana Norvegiei a revenit în retur şi s-a impus cu 3-0.

VIDEO cu golul trei al lui Klaksvik

O nouă pată neagră în istoria fotbalului românesc: Farul 2023

Farul Constanţa a fost eliminată din Liga Campionilor. Campioana României a pierdut cu Sheriff Tiraspol, scor 0-3, în returul din Moldova, astfel că a părăsit preliminariile Ligii Campionilor încă din primul tur. Deşi a câştigat prima manşă cu 1-0, Farul nu a putut păstra avantajul şi s-a arătat neputincioasă în meciul retur, mai ales în cele două reprize adiţionale de prelungiri

La finalul meciului, Dumitru Dragomir a reacţionat şi a fost extrem de dezamăgit de o nouă evoluţie lamentabilă a unei echipe româneşti în cupele europene. Mai mult, fostul preşedinte de la LPF a subliniat că nivelul campionatului de acum este cel mai slab văzut de el în ultimii 60 de ani.

”Mai slabi de atâta suntem. În ultimii şapte-opt ani nu mai facem nimic. Sugerez conducerii ţării să rezerve 250 de milioane de euro din bugetul statului pentru tot sportul de echipă şi să finanţeze toate centrele de juniori din toată ţara, din toate oraşele, satele şi comunele.  Dacă se face aşa, atunci mai putem spera. Dacă nu, nici cu Malta sau Luxemburg nu ne vom mai putea bate. Nu suntem nici la coada Europei, nu existăm. Reţineţi ce vă spun acum.

De 10 ani nu se face nimic. Eu şi Mircea Sandu măcar am făcut nişte stadioane, clădirile federaţiei. Acum nu se face nimic. Parcă suntem o ţară de nebuni. La cea mai reprezentativă echipă românească (n.r. FCSB) nu o lasă să joace pe un stadion făcut din bani publici. Unde într-o ţară s-a mai pomenit aşa ceva? 

Singurele echipe profesioniste din România sunt Farul si FCSB. Farul a jucat prost către foarte prost. Avem un campionat aşa de slab cum n-a mai existat de 60 de ani”, a declarat Dragomir, conform Prima Sport.

După această eliminare, Farul Constanţa îşi va continua aventura europeană în turul doi preliminar din Conference League, pe ruta campioanelor. Adversară va fi campioana Armeniei, Urartu.

 

Afla mai multe despre: ferencsvaroschampions leaguefarul 

viewscnt
Articole similare