Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM anunţă că Talpan a făcut un lucru necugetat în faţa unui superior de la CSA Steaua! Momentul de la masa negocierilor l-a uimit: "Asta e armata"

MM anunţă că Talpan a făcut un lucru necugetat în faţa unui superior de la CSA Steaua! Momentul de la masa negocierilor l-a uimit: "Asta e armata"

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a dezvăluit un episod din timpul negocierilor cu CSA Steaua, când, consideră el, juristul Florin Talpan a comis o eroare în faţa unui superior din armată.

Florin Talpan ar fi făcut un gest deplasat în faţa unui superior de la CSA Steaua

FCSB a pierdut organizarea meciului cu Dinamo pe Stadionul Steaua, după negocieri "la sânge" cu reprezentanţii CSA. Totuşi, FCSB pregăteşte noi cereri pentru a închiria arena din Ghencea, chiar în următoarele etape ale Superligii.  

De asemenea, finanţatorul Gigi Becali va face dezvăluiri şi va veni cu dovezi pentru nedreptatea care i s-a făcut echipei sale, consideră el. 

În ultima săptămână, preşedintele FCSB, Valeriu Argăseală, s-a dus alături de avocatul FCSB în Ghencea, unde a negociat direct contractul de închiriere. 

La discuţii au asistat militari din conducerea CSA, dar şi Florin Talpan. Juristul care a câştigat proces după proces cu FCSB a fost un contestatar al revenirii FCSB în Ghencea. 

La una dintre discuţii ar fi ţipat în faţa unui superior, un lucru grav, susţine Mihai Stoica. Oficialul FCSB a dezvăluit care a fost replica la care a apelat Florin Talpan

"(n.r. - ironic) Şi să plătim prejudiciul pe care l-a inventat cineva care s-a dus după puţin unde nu bate soarele. Dacă te iei după ce spune Talpan...

Talpan a intrat urlând peste comisia de negociere spun martori oculari, ai noştri, şi a urlat la superiorul său. Asta e armata în ziua de azi. 

(n.r. - îl imită pe Florin Talpan, în momentul discuţiilor dintre CSA Steaua şi FCSB) <<Nu staţi la masă cu oamenii ăştia, care ne fură identitatea>>. 

După se supără şi-mi face mie istoria cu lucrările pe care le-am scris, dar astea se ştiu, s-au publicat. Când îi spun despre comisie medicală, chiar cred că s-ar impune, aşa cred", a declarat conducătorul de la FCSB, Mihai Stoica. 

LPF a confirmat unde se joacă FCSB - Dinamo

Primul derby dintre FCSB şi Dinamo, după o pauză de un sezon, întrucât "câinii" au evoluat în Liga 2, va avea loc în acest weekend. 

FCSB - Dinamo are loc sâmbătă, de la 21:30, în etapa a doua a Superligii, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Conform declaraţiei secretarului general al LPF, Justin Ştefan, FCSB - Dinamo se va juca pe arena de la Arcul de Triumf. De asemenea, oficialul LPF a spus că nu există riscul amânării derby-ului. 

Afla mai multe despre: florin talpanmihai stoicafcsb stadionul steauafcsb dinamo stadion 

viewscnt
Articole similare