Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj poate profita de ”ajutorul” marelui Patrick Kluivert, în Conference League. ”Nu ştiu de unde să-l iau”. Olandezul, punctul slab al Adanei? | EXCLUSIV

CFR Cluj poate profita de ”ajutorul” marelui Patrick Kluivert, în Conference League. ”Nu ştiu de unde să-l iau”. Olandezul, punctul slab al Adanei? | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Basarab Panduru (53 de ani) este de părere că aducerea lui Patrick Kluivert (47 de ani) la cârma lui Adana Demirspor ar putea fi un factor decisiv, în favoarea lui CFR Cluj, decât dacă turcii ar fi continuat la cârmă cu italianul Vicenzo Montella (49 de ani).

CFR Cluj o va întâlni pe Adana Demirspor joi, 3 august, de la ora 21:00, în manşa retur a turului al doilea preliminar din Conference League.

În primul meci dintre cele două combatante, disputat în Gruia, a ieşit o remiză, scor 1-1, rezultat ce rămâne deschis oricărui deznodământ la returul din Turcia.

Deşi la duelul din România, Adana Demirspor a condus ostilităţile şi a fost echipa care a dictat ritmul jocului, iar CFR a stat pe două linii şi a fost formaţia reactivă, Basarab Panduru crede în continuare în şansele clujenilor la calificarea în turul următor.

CFR Cluj poate profita de ”ajutorul” marelui Patrick Kluivert, în Conference League. ”Nu ştiu de unde să-l iau”. Olandezul, punctul slab al Adanei? | EXCLUSIV

Analistul Orange Sport mizează pe lipsa de experienţă ca antrenor la formaţia turcă a marelui Patrick Kluivert. Legendarul olandez a preluat-o pe Adana în această vară, luându-i locul italianului Vicenzo Montella.

Mai mult, Panduru vede o creştere vizibilă de la meci la meci la CFR Cluj, echipă preluată înaintea sezonului de italianul Andrea Mandorlini, după ”era” Dan Petrescu.

”La CFR am o problemă că ăia mi se par buni (n.r. cei de la Adana). I-am văzut că atunci când dau drumul la pase, se cam duce pasa unde vrea, driblingul... Ştiai că sunt nişte nume, adică i-ai şi văzut acum. Parcă-s altceva. Sunt jucători trecuţi pe la echipe...

Singurul lucru care mă face aşa să cred că se poate întâmpla ceva este Kluivert, pe care nu ştiu de unde să-l iau. Să nu înţeleagă încă echipa, cum s-o facă, ce să facă, pe cine să bage. Pentru că dacă rămânea cu Montela, el a fost periculos rău de tot.

Mâine, poimâine, o văd mai puternică (n.r. pe CFR Cluj), văd posibilitatea de a deveni mai bună. Nu văd vreo echipă cu mare tehnică, dar mi s-au părut o forţă, vin peste tine, solizi, puternici. 

Nu s-au lăsat deloc. Au tras cât au putut. Mi se pare că sunt periculoşi. Văd că sunt foarte greu de bătut”, a declarat Panduru, la Orange Sport.

Adana Demirspor este prima experienţă pentru Patrick Kluivert ca antrenor principal la o echipă de club. 

El până acum a condus doar echipe naţionale sau a ocupat mai multe poziţii la diverse echipe de club, dar nu pe cea de tehnician cu depline.

Reacţia lui Patrick Kluivert, după CFR - Adana 1-1

”Cred că am făcut un meci bun. Cred ne-am păstrat mintea limpede şi ne-am făcut jocul propus. E mereu greu să iei un astfel de gol şi să fii nevoit sa revii.

Am avut multe şanse. Dar şi ei au avut ocazii. Acum am un sentiment pentru acest meci. Sunt fericit cu acest 1-1. Cred că ambele echipe au avut şanse bune. 

CFR Cluj a făcut un meci bun, dar şi noi am jucat bine. Acest rezultat este unul corect. Normal că vrem mai mult. Avem planuri mari. E doar primul meci oficial ”, afirma Kluivert, după CFR - Adana 1-1.

După returul cu Adana Demirspor, pentru CFR Cluj urmează duelul, din Superligă, cu FCSB, care se va juca pe Stadionul Steaua.

Afla mai multe despre: cfr clujconference leagueadana demirsporpatrick kluivert 

viewscnt
Articole similare