Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica a analizat clasamentul Superligii. Care este echipa care l-a dezamăgit. ”Mă aşteptam la mai mult de la ei” | EXCLUSIV

MM Stoica a analizat clasamentul Superligii. Care este echipa care l-a dezamăgit. ”Mă aşteptam la mai mult de la ei” | EXCLUSIVgalerie foto

Superliga

Comentarii

Cea de-a treia etapă din ediţia 2022/2023 a Superligii a luat sfârşit, iar surprizele nu s-au lăsat aşteptate. Poli Iaşi a produs şocul rundei şi a învins-o pe Farul la Ovidiu, scor 3-1.

Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB-ului, este de părere că echipele care vor intra în play-off la sfârşitul sezonului regular vor fi aceleaşi ca cele din sezonul trecut. În acest moment doar Rapid şi Universitatea Craiova nu se alfă în hora primelor şase clasate.

MM Stoica, surprins neplăcut de UTA

Mihai Stoica s-a declarat dezamăgit de jocul UTA-ei. ”Bătrâna Doamnă” are doar un punct după trei meciuri, iar acela obţinut cu noroc pe terenul Oţelului, după ce echipa lui Dorinel Munteanu a ratat o lovitură de pedeapsă şi alte ocazii foarte mari. În opinia lui Stoica, rezultatele modeste ale UTA-ei pot fi puse şi pe seama plecărilor din această vară.

”Eu cred ca Rapid si Craiova vor intra in play-off. Iese probabil Hermannstadt. Cele şase din play-off vor fi cele din anul trecut. N-o să fie Farul? Nu cred. N-o să fie Sepsi? Nu cred. Chiar mă aşteptam la mai mult de la UTA. Parcă au plecat prea mulţi jucători de la ei şi unii care nu erau modeşti: Batha, Vukcevic, Ubbink... Erau nişte jucători buni”, a spus Mihai Stoica, în exclusivitate pentru Orange Sport. 

(foto: Flashscore.com)

MM Stoica are doar cuvinte de laudă pentru Damjan Djokovic

Damjan Djokovic a fost transferat gratis de FCSB în această vară, după ce s-a despărţit de Al Raed. MM Stoica are doar cuvinte de laudă pentru jucătorul care a scris istorie în tricoul CFR-ului,.

”Djokovic la Galaţi s-a accidentat, are laba piciorului umflată. S-a antrenat normal, a făcut recuperare, proceduri, s-a antrenat din nou şi s-a elucidat azi un mister. Nu era chiar mister. Înţeleg de ce CFR a câştigat campionatul.

Cu jucători precum el câştigi campionatul. Nouă ne-au lipsuit mai mulţi jucători de genul lui. Venirea lui Djokovic e foarte importantă”, a declarat MM Stoica la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: fcsbutamihai stoica 

viewscnt
Articole similare