Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Crezi că poate ajunge vreodată antrenorul lui CFR Cluj?". Marius Bilaşco a recunoscut: "Este posibil orice, chiar orice" | EXCLUSIV

"Crezi că poate ajunge vreodată antrenorul lui CFR Cluj?". Marius Bilaşco a recunoscut: "Este posibil orice, chiar orice" | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Postul lui Andrea Mandorlini la CFR Cluj este ameninţat, după cum a recunoscut patronul Nelu Varga. Invitat la Sport Report, Marius Bilaşco a spus că "e posibil orice" în privinţa unui dintre antrenorii preferaţi ai acţionarului.

Marius Bilaşco, întrebat direct dacă preferatul lui Nelu Varga poate ajunge antrenor la CFR: "Este posibil orice"

După patru meciuri fără victorie pentru CFR Cluj în Superliga, 0-1 cu Universitatea Craiova, 0-0 cu UTA, 3-3 cu Poli Iaşi şi 0-1 cu Hermannstadt, Nelu Varga a anunţat că va fi revoluţie la CFR Cluj, dacă Andrea Mandorlini nu câştigă următoarele patru meciuri. 

Astfel, în actualitate revine varianta Adi Mutu la CFR Cluj. Despre "Briliant" deja au apărut informaţii în privinţa unei treceri în Gruia, iar relaţia pe care antrenorul lui Neftchi o are cu Nelu Varga ar putea facilita mutarea. 

"Crezi că poate ajunge vreodată Mutu antrenorul lui CFR Cluj?", a fost întrebat Marius Bilaşco de moderatorul Silviu Tudor Samuilă, iar actualul oficial al fostei campioane a recunoscut posibilitatea. 

"Bilă", care are o relaţie bună cu "Briliantul", a susţinut că totul se poate schimba pentru Andrea Mandorlini dacă va câştiga următoarele partide, însă n-a exclus o instalare în viitor pentru Adi Mutu. 

"Aşa... Nu ştiu, e posibil orice, chiar e posibil orice. Repet, dacă facem un rezultat bun mâine probabil că nu se mai discută pe subiect, nu mai apar speculaţii în presă. 

Să fim conştienţi că nu ne mulţumeşte ce s-a întâmplat în ultima perioadă, jucătorii sunt nemulţumiţi, antrenorii sunt nemulţumiţi. N-a rămas rezultatul...",  a declarat Marius Bilaşco, la Orange Sport. 

Cum a reacţionat Andrea Mandorlini în privinţa lui Adi Mutu la CFR Cluj

"Ce legătură are? Eu nu înţeleg ce legătură are dacă am vorbit cu Neluţu sau nu, că Mutu ar trebui să vină aici. Jurnaliştii au scris? Despre ce vorbim? Nu îl cunosc pe Mutu, dar nu există, nu mă interesează.

Vorbesc în continuare cu conducerea clubului, a fost o perioadă de reconstrucţie, am făcut multe lucruri. Eu sunt aici. Nu are legătură cu nimic. Lucrul care contează este că România s-a întors în Europa. Asta contează. Restul nu are legătură cu fotbalul", declara Andrea Mandorlini, înainte de CFR Cluj - UTA. 

 

 

Afla mai multe despre: adi mutu cfr clujandrea mandorlini cfr clujantrenor cfr cluj 

viewscnt
Articole similare