Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum este văzut Elias Charalambous în vestiarul FCSB-ului. Verdictul dat de unul dintre liderii echipei

Cum este văzut Elias Charalambous în vestiarul FCSB-ului. Verdictul dat de unul dintre liderii echipei

FCSB

Comentarii

Elias Charalambous (42 de ani) este cel care a preluat conducerea băncii tehnice a celor de la FCSB, iar jucătorii au vorbit despre influenţa tehnicianului cipriot în vestiarul echipei roş-albastre.

Elias Charalambous a venit cu forţe proaspete la FCSB, iar de sosirea sa se leagă şi şansele roş-albaştrilor la titlu.

Ar fi primul titlu luat după nu mai puţin de opt ani de aşteptare, de la echipa fabuloasă a lui Costel Gâlcă, în 2015, an în care a reuşit tripla internă: campionat, Cupă, Cupa Ligii.

Despre venirea lui Charalambous la formaţia bucureşteană a vorbit şi Risto Radunovic, unul dintre numele grele din vestiarul FCSB-ului.

Fundaşul stânga s-a arătat încântat de tehnicianul cipriot şi a dat de înţeles că acesta este foarte apreciat de jucătorii echipei roş-albastre.

”Elias este un antrenor bun şi tânăr. Are 70 de meciuri pentru naţionala Ciprului, apoi a avut o experienţă în Germania. 

Îmi pare bine că a evoluat pe poziţia de fundaş stânga şi am schimbat câteva vorbe despre cum obişnuia să joace pe acel post”, a declarat Radunovic, aflat într-o vizită a FCSB-ului la spitalul Marie Curie din Capitală.

Elias Charalambous a fost acontat de FCSB la data de 30 martie şi a debutat cu dreptul la conducerea tehnică a echipei.

A reuşit o victorie, cu Sepsi (2-1), şi o remiză, cu CFR (1-1), în play-off. În ambele situaţii, a folosit acelaşi sistem de joc, 4-3-3.

Ca jucător, Charalambous a evoluat la Omonia Nikosia, Paok Salonik, Alki Larnaca, Karlsruher, Vaslui, Doxa Katokopias, APO Levadiakos şi AEK Larnaca.

Afla mai multe despre: fcsbcharalambousradunovic 

viewscnt
Articole similare