Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Şucu, revoluţie la Rapid. Ce intenţii are. ”De aia şi-a luat antrenor străin. Să vedem schimbările, fără influenţe de impresari de la noi, compromisuri şi nepotisme”

Dan Şucu, revoluţie la Rapid. Ce intenţii are. ”De aia şi-a luat antrenor străin. Să vedem schimbările, fără influenţe de impresari de la noi, compromisuri şi nepotisme”

Rapid

Comentarii

Un fost campion al României, care în drumul spre grupele Ligii Campionilor a întâlnit-o pe Celtic, pregătită de Neil Lennon (52 de ani), a analizat numirea tehnicianului britanic pe banca Rapidului.

Rapid a numit antrenorul principal pentru sezonul viitor. Alegerea lui Dan Şucu este nord-irlandezul Neil Lennon.

Cele mai mari performanţe ale saşe se leagă de perioadele petrecute la Celtic Glasgow, unde a cucerit de cinci ori titlul în Scoţia. 

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Mai mult, pe plan european, Celticul lui Lennon s-a duelat cu CFR-ul lui Dan Petrescu, în preliminariile Ligii Campionilor din 2019.

Atunci, în turul trei preliminar, Clujul, care era campioană a României, a eliminat-o pe deţinătoarea titlului din Scoţia, după 1-1 în Gruia şi o victorie cu 4-3 la Glasgow.

Iar în acel succes din Scoţia, printre marcatorii CFR-ului s-a numărat şi George Ţucudean, retras între timp din activitate, din cauza problemelor de sănătate.

Ce poate aduce nou la Rapid antrenorul străin: ”Şucu vrea să facă şi curăţenie acolo”

Acum, multiplul campion al României (o dată cu FCSB şi de trei ori cu CFR) a vorbit despre alegerea grupării de lângă Podul Grant de a-l pune antrenor pe Neil Lennon.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

”La nivelul acela, orice vine în România, mai ales antrenor, cred că are altă filosofie. Probabil o să aibă nevoie de timp să se obişnuiască şi să vadă. Dar mă îndoiesc că sunt lucruri diferite de ce îţi cer antrenorii din România.

Da, va ridica nivelul. Cred că domnul Şucu vrea să facă şi curăţenie puţin acolo şi cred că de aia şi-a luat antrenor străin şi cred că este benefic. Aducem şi noi antrenori din altă ţară, care au avut rezultate foarte bune.

Să vedem schimbările, automat vor veni şi alţi jucători, luaţi de alţi ochi, fără influenţe de impresari de la noi şi compromisuri şi nepotisme. Cred că o selecţie corectă ar fi lucrul cel mai bun pentru fotbalul românesc.

Cred că o să fie o luptă puternică la titlu. Steaua (n.r. FCSB) a meritat anul ăsta să câştige, pentru că au fost cei mai fără fluctuaţii de formă. FCSB, CFR Cluj, Rapid şi Craiova se vor bate la titlu. Gâlcă a făcut o treabă bună la Steaua (n.r. FCSB), în 2015”, a declarat Ţucudean, conform Sportpesurse.

Neil Lennon a susţinut deja prima sa conferinţă de presă din calitatea de nou antrenor al Rapidului.

Afla mai multe despre: rapidneil lennondan sucucfr clujgeorge tucudean 

viewscnt
Articole similare