Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A venit decizia judecătorului în cazul lui Dani Alves. Fotbalistul a fost plasat în arest preventiv

A venit decizia judecătorului în cazul lui Dani Alves. Fotbalistul a fost plasat în arest preventiv
Comentarii

Fotbalistul brazilian Dani Alves a fost arestat, vineri, după ce a fost acuzat că a agresat sexual o femeie la finalul anului trecut, relatează AP.

UPDATE 21:02

Un judecător spaniol a decis, vineri, plasarea fotbalistului Dani Alves în arest preventiv. Jucătorul este acuzat că a agresat sexual o femeie la finalul anului trecut, relatează Le Figaro.

“Tribunalul de instrucţie numărul 15 din Barcelona l-a audiat astăzi pe fotbalistul Dani Alves, acuzat de o femeie de un presupus delict de agresiune sexuală, fapte care ar fi avut loc într-un club de noapte din Barcelona, în decembrie. Magistratul a decis plasarea jucătorului în arest preventiv”, a precizat Curtea Superioară de Justiţie a Cataloniei.  

Dani Alves a negat cu fermitate acuzaţiile la adresa sa.


Alves va fi dus în faţa unui judecător, care va lua o decizie cu privire la acuzaţii.

La 10 ianuarie, Tribunalul Superior al Cataloniei a confirmat deschiderea unei anchete în urma acuzaţiilor de agresiune sexuală la adresa lui Dani Alves. Fostul jucător al FC Barcelona este acuzat de o femeie că a atins-o intim în clubul de noapte Sutton din Barcelona, la 30 decembrie.

Şeful instanţei de fond numărul 15 din Barcelona a iniţiat o procedură în urma plângerii care a fost depusă imediat la Poliţia Autonomă a Cataloniei de presupusa victimă şi care a fost oficializată la 2 ianuarie.

Dani Alves, care ar fi băgat mâna sub lenjeria intimă fără acordul tinerei, a negat cu fermitate aceste acuzaţii.

Afla mai multe despre: dani alves 

viewscnt
Articole similare