Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”De ce e penibil să se bucure?”. Petrolul Ploieşti i-a dat replica lui Marius Croitoru: ”Cine vrea spectacol să se ducă la Teatrul de Comedie”

”De ce e penibil să se bucure?”. Petrolul Ploieşti i-a dat replica lui Marius Croitoru: ”Cine vrea spectacol să se ducă la Teatrul de Comedie”

Petrolul

Comentarii

Petrolul Ploieşti a câştigat la limită în faţa celor de la FC U Craiova, iar Costel Lazăr, preşedintele prahovenilor, a reacţionat după afirmaţiile date de Marius Croitoru, antrenorul oltenilor, la finalul meciului.

Petrolul s-a impus datorită unui gol marcat din lovitură liberă, primul de acest fel reuşit de vreo echipă în noul sezon din Superligă.

Dar partida a fost controlată în mare parte de FC U Craiova, care a avut mai multe ocazii mari de a marca, inclusiv prin atacantul Andrea Compagno, care a nimerit de două ori bara.

Petrolul Ploieşti i-a dat replica lui Marius Croitoru: ”Cine vrea spectacol să se ducă la Teatrul de Comedie”

La capătul meciului, Marius Croitoru i-a criticat pe prahoveni pentru modul exagerat în care aceştia au sărbătorit golul marcat de Jair pe finalul primei reprize.

Costel Lazăr, preşedintele Petrolului, care a dezvăluit că Gabi Tamaş a fost dorit de Universitatea Craiova, i-a răspuns antrenorului de la FC U.

Oficialul grupării din Ploieşti i-a transmis lui Croitoru să-şi vadă de echipa sa şi că acesta nu are dreptul să critice modul în care o echipă alege se celebreze marcarea unui gol sau câştigarea unui meci.

"Un meci greu, o primă repriză echilibrată. În a doua era normal să fim dominaţi de echipa gazdă, care îşi dorea să revină în joc şi să egaleze.

Am fi putut profita de câteva contre în repriza a doua, dar lipsa de inspiraţie a făcut ca scorul să nu devină 2-0. Nu mă interesează declaraţiile rivalelor.

Jucăm ceea ce trebuie să jucăm, o facem bine şi adunăm puncte. Cine vrea spectacol să se ducă la Teatrul de Comedie. E normal să se bucure jucătorii.

De ce e penibil să se bucure? Există vreo echipă care nu se bucură după victorie? Marius Croitoru ar trebui să-şi vadă de echipa lui şi să nu mai comenteze despre alte echipe", a declarat Costel Lazăr, pentru ProArena.

Marius Croitoru: ”M-as simţi penibil”

”M-as simţi penibil să am o bucurie asa exacerbată dupa practic un antrenament. Asta a fost antrenament, un antrenament fizic. Eu nu le-aş fi dat voie jucatorilor mei să se bucure aşa după un aşa meci.

Nu voi juca niciodată aşa. Prefer să pierd să îmi fie lecţie, pentru că pentru mine e moartea fotbalului în mai multe acte”, a afirmat Croitoru, după FC U Craiova - Petrolul 0-1.

Afla mai multe despre: petrolulcroitoru 

viewscnt
Articole similare