Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluirile lui Văsâi după ce nu şi-a prelungit contractul cu FRF: ”M-am săturat să fiu criticat. De ce să mai continui?”. Replică pentru Gică Popescu

Dezvăluirile lui Văsâi după ce nu şi-a prelungit contractul cu FRF: ”M-am săturat să fiu criticat. De ce să mai continui?”. Replică pentru Gică Popescu

Echipa națională

Comentarii

Adrian Văsâi a renunţat la funcţia de selecţioner al reprezentativei U19 a României, după participarea la turneul final al Campionatului European.

Adrian Văsâi nu a mai dorit să îşi prelungească angajamentul cu FRF, în vederea poziţiei de selecţioner al României U19 pe care o ocupă de aproape cinci ani.

Dezvăluirile lui Văsâi după ce nu şi-a prelungit contractul cu FRF

Tehnicianul de 57 de ani a reacţionat după ce a luat această decizie şi pe fondul criticilor primite, în special de la Gică Popescu, după participara selecţionatei condusă de el la EURO 2022 U19.

România U19 a terminat pe ultimul loc, cu zero puncte, turneul final respectiv: 1-2 cu Italia, 1-2 cu Franţa, 0-1 cu Slovacia.

Văsâi a mărturisit că acum se află în negocieri tot cu o selecţionată de tineret, dar din zona arabă.

”N-am mai vrut, mi-a ajuns. Am obţinut două calificări la Campionatul European, cu U17, în 2011, şi cu U19, în 2022, şi am fost pus la zid de fiecare dată.

S-a spus că participarea la turneul final din Slovacia a fost o ruşine. Chiar aşa, e o ruşine să fii în primele opt echipe din Europa? Am pierdut cu 5-0 sau 7-0? N-am trecut centrul terenului? E ruşine că am luat gol în ultima secundă cu Slovacia? Am jucat chiar aşa de urât cu Italia (1-2) şi cu Franţa (1-2)?

Eu zic că naţionala de juniori U19 a avut o evoluţie bună spre foarte bună la Campionatul European. Nu meritam să fim puşi la zid nici eu, nici jucătorii. Am muncit împreună.

Nu mă aşteptam să mi se facă statuie pentru cele două calificări, dar măcar să fiu tratat cu respect şi cu bun-simţ. M-am săturat să fiu criticat. De ce să mai continui? Am realizat două calificări cu U17 şi cu U19, mai sus nu se poate. S-a spus că naţionala nu are în ADN mentalitatea să se apere, dar cu Argentina a jucat cu şapte oameni în defensivă.

Este vorba de o selecţionata Under din zona arabă, nu vă pot spune despre ce ţară e vorba. N-am mai fost într-o astfel de situaţie şi n-aş vrea să fac vreo greşeală. Sper ca într-o săptămână să se rezolve. Dacă nu, voi lucra în continuare în România”, a declarat Văsâi, pentru Gsp.

Afla mai multe despre: adrian vasairomania u19 

viewscnt
Articole similare