You are here:

Dinamo - Botoşani LIVE VIDEO, ora 21:00, pe Orangesport.ro. ”Câinii”, faţă în faţă cu penultima clasată

Dinamo - Botoşani LIVE VIDEO, ora 21:00, pe Orangesport.ro. ”Câinii”, faţă în faţă cu penultima clasată

Superliga

Comentarii

Meciul Dinamo - Botoşani este programat de la ora 21:00, în etapa a 11-a din Superliga României, LIVE VIDEO pe Orangesport.ro.

LIVE VIDEO | Dinamo - Botoşani, ora 21:00, pe Orangesport.ro


Ultimul meci al zilei de vineri este partida dintre Dinamo şi FC Botoşani. După primele 10 etape, ”câinii” ocupă un excelent loc trei în clasament, cu 16 puncte acumulate.

De partea cealaltă, FC Botoşani este penultima clasată din Superliga României, cu doar şapte puncte strânse. Dacă Dinamo are doar două eşecuri în actuala stagiune, în formaţia lui Liviu Ciobotariu a reuşit să câştige doar două partide.

În cel mai recent meci direct, FC Botoşani s-a impus pe teren propriu cu 2-1 în luna aprilie a acestui an, în sezonul trecut, la finalul căruia ambele formaţii au reuşit să se salveze de la retrogradare.

De remarcat este acum şi faptul că Dinamo este cea mai bună echipă din România la meciurile de pe teren propriu. În patru jocuri disputate ”acasă”, bucureştenii s-au impus de tot atâtea ori: 4-1 cu Petrolul, 4-1 cu Buzău, 2-1 cu Craiova şi 1-0 cu Slobozia.

Actualul antrenor al botoşănenilor, Liviu Ciobotariu, a fost jucător şi antrenor la Dinamo, echipă pe care a înfruntat-o de 10 ori în campionat, ca tehnician, reuşind cinci victorii, trei remize şi două eşecuri.

Afla mai multe despre: dinamo botosanidinamobotosanisuperliga 

viewscnt
Articole similare