Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Doi dintr-o lovitură. Un nou golgheter kosovar în Superligă. Câţi bani a plătit clubul pe omul de gol

Doi dintr-o lovitură. Un nou golgheter kosovar în Superligă. Câţi bani a plătit clubul pe omul de gol

Superliga

Comentarii

Petrolul Ploieşti a pierdut cu CFR Cluj, un meci în care a avut multe şanse de gol pentru a reuşi să pună mâna pe cele trei puncte, dar Deac a fost decisiv în prelungiri pentru oaspeţi. Totuşi, ploieştenii punctează la capitolul transferuri.

Petrolul Ploieşti a fost învinsă, pe teren propriu de CFR Cluj, scor 1-2, în etapa cu numărul 24 din Superliga României. Golul victoriei clujenilor a fost marcat de Deac în prelungiri.

Odată cu acest eşec, formaţia de pe ”Ilie Oană” ocupă locul 9 în clasamentul Superligii, cu 31 de puncte.

De la reluarea campionatului, în acest an, Petrolul a obţinut o victorie (1-0 cu Dinamo), o remiză (0-0 cu Oţelul) şi o înfrângere (1-2 cu CFR Cluj).

Doi dintr-o lovitură. Un nou kosovar în Superligă. Transferuri de marcă

Dar vin şi veşti bune pentru fanii ”Lupilor galbeni”. Echipa lui Florin Pârvu primeşte întăriri, în număr de două.

Petrolul a reuşit să-l aducă pe Albin Berisha şi încă un jucător finlandez, conform surselor Orange Sport. Cei doi jucători vor fi prezentaţi zilele următoare la noua lor echipă.

Albin Berisha este un atacant central, kosovar, în vârstă de 23 de ani, în schimbul căruia trupa prahoveană a plătit celor de la Ballkani şi o sumă importantă de transfer: 200.000 de euro.

Petrolul este un club care nu este neapărat recunoscut că ar da bani pe jucătorii aduşi, ci preferă să-i ia gratis, liberi de contract.

Dar, prin acest transfer, formaţia din Ploieşti arată că poate investi şi bani în transferuri şi are puterea financiară necesară pentru a se lupta la locurile de play-off.

În momentul de faţă, Petrolul Ploieşti se află la două puncte în spatele lui Sepsi, echipa de ultimul loc al play-off-ului. Dar covăsnenii au şi un meci mai puţin jucat.

Albin Berisha are un sezon foarte bun până acum la echipa sa de club. A marcat şapte goluri în 18 meciuri de campionat pentru FC Ballkani.

Atacantul kosovar are şi experienţa unor meciuri europene, pe care le-a jucat chiar în această stagiune, atât în preliminariile Ligii Campionilor, cât şi în cele din Conference League. Mai mult, a jucat şi în grupele Conference League, în toate cele şase meciuri. În total, Berisha a bifat 33 de partide până acum, în toate competiţiile, pentru Ballkani.

În prezent, Albin Berisha este cotat la 250.000 de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: petrolulsuperligaalbin berisha 

viewscnt
Articole similare