Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Domino! Becali încasează 1,5 milioane € şi îi cheltuie imediat. FCSB transferă starul din Liga 1!

Domino! Becali încasează 1,5 milioane € şi îi cheltuie imediat. FCSB transferă starul din Liga 1!

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (64 de ani) încasează 1,5 milioane de euro pentru transferul unui jucător de la FCSB şi declanşează efectul de domino cu un fotbalist din Liga 1. Banii încasaţi vor ajunge la altă echipă din România, în schimbul serviciilor unui jucător pe care omul de afaceri îl doreşte încă din vară.

Efect de domino în Liga 1, cu FCSB şi Gigi Becali în prim-plan. Patronul "roş-albaştrilor" are pe masă o ofertă concretă de 1,5 milioane de euro pentru unul dintre jucătorii de la FCSB şi e gata să cheltuie aceeaşi sumă pentru un alt fotbalist, din Liga 1.

Domino! Becali încasează 1,5 milioane € şi îi cheltuie imediat. FCSB transferă starul din Liga 1!

FCSB, prin Gigi Becali, nu şi-a luat gândul de la Juan Bauza (26 de ani), starul argentinian de la FCU Craiova 1948, echipa lui Adrian Mititelu. Potrivit site-ului spotmedia.ro, Gigi Becali are o ofertă de 1,5 milioane de euro pentru transferul lui Malcom Edjouma şi, dacă-l vinde pe francez ungurilor de la MOL Vidi, e gata de un efect de domino.

Sursa citată scrie că, dacă-l vinde pe Edjouma la MOL Vidi, Gigi Becali vrea să plătească aceeaşi sumă, 1,5 milioane de euro, pentru transferul lui Juan Bauza de la FCU Craiova 1948. Omul de afaceri a cerut 1,5 milioane de euro pentru Edjouma, iar maghiarii de la Vidi "sunt dispuşi să achite suma", mai scrie sursa menţionată.

FCSB l-a dorit pe Juan Bauza, jucătorul lui Adrian Mitielu la FCU Craiova 1948, şi în vară. Argentinianul are o clauză de reziliere de 8 milioane de euro în contractul cu formaţia din Oltenia.

1 - un gol şi patru pase de gol a strâns Juan Bauza în 18 meciuri jucate cu FCU Craiova 1948 în toate competiţiile sezonului
700.000 de euro este cota de piaţă a lui Juan Bauza în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: gigi becaligigi becali transfer juan bauza fcsbfcsb transfer juan bauzagigi becali transfer malcom edjoumagigi becali fcsb 

viewscnt
Articole similare