adplus-dvertising
You are here:

Două vedete, OUT de la Universitatea Craiova! Cârţu confirmă plecările după sezonul ratat. "S-au eliberat posturile" | EXCLUSIV

Două vedete, OUT de la Universitatea Craiova! Cârţu confirmă plecările după sezonul ratat. "S-au eliberat posturile" | EXCLUSIV

U Craiova

Comentarii

Preşedintele Universităţii Craiova, Sorin Cârţu, a confirmat două plecări din lotul antrenat de Laurenţiu Reghecampf. Oficialul a dezvăluit numele jucătorilor şi a anunţat că vor exista mişcări în privinţa echipei, înaintea noului sezon.

Sorin Cârţu confirmă două plecări de la Universitatea Craiova

Laurenţiu Reghecampf a bifat un singur obiectiv dintre cele trei pe care le-a avut la Universitatea Craiova. Echipa a fost scoasă din lupta pentru titlu cu câteva etape înainte de finalul play-off-ului, a ratat Cupa României din semifinale şi a prins pe ultima sută de metri preliminariile Conference League, în urma barajului cu FC Botoşani, scor 2-0. 

Cu câteva concluzii clare, conducerea s-a hotărât asupra primelor plecări. Oltenii vor fi nevoiţi să întărească postul de fundaş central şi de mijlocaş central. 

Marius Constantin (37 de ani) şi Alexandru Mateiu (32 de ani) au ajuns la final de contract şi nu primesc prelungirea înţelegerii. Cei doi veterani părăsesc Universitatea Craiova, deşi au prins peste 20 de meciuri în acest sezon. 

"El nu a venit cu dorinţe despre anumiţi jucători, că vreau fundaşi, vreau jucători la centru, n-a venit cu opţiuni până acum. Săptămâna asta o să ne întâlnim, marţi, cu domnul Rotaru, cu Marian Copilu, să discutăm strategia din viitorul apropiat. Eu nu am auzit că şi-ar dori jucători.

Consider că echipa e bine să primească întăriri. În acelaşi timp, din lotul echipei s-au eliberat două posturi la acest moment. Este vorba despre Marius Constantin, care a terminat contractul, şi Mateiu. Ceilalţi jucători sunt sub contract şi nu am bani să-i dau afară", a declarat preşedintele Universităţii Craiova, Sorin Cârţu, pentru Orange Sport. 

Universitatea Craiova, buget egal cu cel al Rapidului în noul sezonului

Conducătorul de pe "Ion Oblemenco" n-a exclus şi alte plecări. Atât în privinţa plecărilor şi transferurilor, Sorin Cârţu a subliniat faptul că se doreşte un echilibru, în joc fiind bugetul clubului. 

De altfel, Universitatea Craiova va avea un buget asemănător cu cel al lui Rapid Bucureşti, în noul sezon. 

"Când se eliberează locuri... E clar că vom purta discuţii cu anumiţi jucători. Poate că nici ei nu sunt mulţumiţi cu cât au dat pentru Craiova, dar poate că nici noi nu suntem. 

Bugetul Craiovei e în jur de şapte milioane şi jumătate de euro, pe aici. Sunt şi alţi angajaţi, fotbalişti, lumea nu trebuie să suporte nu ştiu ce mişcări făcute aiurea", a mai spus oficialul Universităţii Craiova. 

După Valentin Mihăilă, Universitatea Craiova ar putea să vândă un alt fotbalist pe bani mulţi în străinătate.

viewscnt
Articole similare