Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”E în primele patru echipe”. Aspectul pe care trebuie să-l rezolve Rapid pentru a lua titlul, dezvăluit chiar de un jucător al clubului: ”Dacă mai fac asta” | EXCLUSIV

”E în primele patru echipe”. Aspectul pe care trebuie să-l rezolve Rapid pentru a lua titlul, dezvăluit chiar de un jucător al clubului: ”Dacă mai fac asta” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Rapid este una dintre echipele pe val din Liga 1 în această pauză competiţională, iar planurile clubului pentru noul sezon sunt uriaşe.

Omul de afaceri Dan Şucu a preluat jumătate din acţiunile deţinute de Victor Angelescu, iar clubul are ambiţii mari pentru sezonul care urmează.

Planurile conducerii au ajuns şi la jucătorii lui Adrian Mutu, astfel că Alex Ioniţă a înţeles ce aşteptări sunt la Rapid pentru noua stagiune.

”E în primele patru echipe”. Aspectul pe care trebuie să-l rezolve Rapid pentru a lua titlul, dezvăluit chiar de propriul jucător: ”Dacă mai fac asta” | EXCLUSIV

Alex Ioniţă afirmă că obiectivele giuleştenilor sunt calificarea în play-off şi câştigarea Cupei României şi a dezvăluit de ce mai are nevoie clubul pentru a se lupta la campionat cu CFR Cluj şi FCSB.

De asemenea, jucătorul de 27 de ani a făcut a vorbit şi despre transferurile făcute de Rapid în această vară.

Giuleştenii i-au achiziţionat pe  Paul Iacob, Andrei Ciobanu, Valentin Costache şi Florin Ştefan.

”Rapid a plecat de la zero şi a construit sănătos. A început să facă treburile pas cu pas, nu doar să ne dorim să fim în UCL fără să avem o baza. Este exemplul Rapidului, Farului, care au construit sănătos. 

În momentul de faţă, Rapid are o situaţie financiară foarte bună şi o stabilitate şi asta dă încredere, iar jucătorii tineri şi buni să vină să facă performanţă pentru Rapid. 

Cred că cei care au venit se vor adapta foarte repede pentru că în Giuleşti suporterii îţi dau o stare incredibilă şi te fac să joci indiferent de situaţie. Au mai jucat contra Rapidului şi ştiu ce atmosferă e în Giuleşti.

Cred că primul lucru ar fi play-off-ul, Cupa şi după să vedem ce se întâmplă pe final.

(n.r. dacă are Rapid puterea să se bată pentru primele trei locuri) Da, cu siguranţă! Rapidul e în primele patru echipe în momentul de faţă. Dacă mai aduc doi-trei jucători, construiesc o echipa pentru a se bate la campionat”, a declarat Alex Ioniţă, pentru Orange Sport, la o acţiune cu scop caritabil.

Afla mai multe despre: ionitarapid 

viewscnt
Articole similare