adplus-dvertising
You are here:

”E mult mai bun decât Edjouma”. FCSB i-a găsit deja înlocuitor mijlocaşului aflat pe picior de plecare! Numele indicat lui Gigi Becali | EXCLUSIV

”E mult mai bun decât Edjouma”. FCSB i-a găsit deja înlocuitor mijlocaşului aflat pe picior de plecare! Numele indicat lui Gigi Becali | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Malcom Edjouma (26 de ani) ar fi pe picior de plecare de la FCSB, nefiind pe placul noului antrenor, Mihai Pintilii. Deşi absenţa sa va fi resimţită, Dumitru Dragomir i-a indicat lui Gigi Becali jucătorul ”mult mai bun” care îl poate înlocui pe francez.

Sosit la FCSB în urmă cu un an, după un an de excepţie la FC Botoşani, Malcom Edjouma a avut nevoie de timp pentru a îşi găsi locul în formula de start a vicecampioanei.

Iniţial, francezul a fost utilizat pe postul de închizător, dar câteva greşeli l-au adus în dizgraţia patronului, care imediat a ajuns la concluzia că şi-a luat o nouă ”ţeapă” de la Botoşani.

Însă, odată ce a fost avansat puţin şi scăpat de câteva dintre responsabilităţile sale defenisve, calităţile lui Edjouma au început să fie evidente pe teren, motiv pentru care a şi fost ofertat în această iarnă.

MOL Fehervar i-a făcut lui Gigi Becali o ofertă de un milion de euro pentru francez, în ciuda faptului că în contractul acestuia există o clauză de reziliere de cinci milioane de euro.

”Să dea Dumnezeu să plece”

Fotbalistul a transmis clar că nu doreşte să meargă în Ungaria însă, dar tot are şanse mari de a pleca de la Bucureşti, întrucât nu ar fi pe placul lui Mihai Pintilii.

Francezul s-ar simţi ”vânat” de noul său antrenor şi i s-ar fi oferit o nouă cale de scăpare din partea celor de la Schalke, care ar fi interesaţi să îl aducă pe mijlocaş în Bundesliga.

Dumitru Dragomir este de părere că, dacă apare o ofertă de măcar un milion de euro, de trei ori mai mult decât a plătit FCSB pentru el, Gigi Becali ar trebui să o accepte.

În plus, fostul şef de la LPF l-a indicat pe Răzvan Oaidă ca înlocuitorul lui Malcom Edjouma, spunând că românul este ”mult mai bun” decât coechipierul său.

Dacă are ofertă, să dea Dumnezeu să plece. Pentru un milion de euro, eu zic că trebuie să-l lase să plece. Oaidă este mult mai bun decât Edjouma”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru Orange Sport.

Nicolae Dică a vorbit de asemenea despre transferul fostului său jucător, dezvăluind ce preţ i s-ar părea corect pentru a se produce despărţirea.

viewscnt
Articole similare