You are here:

”El e bad-boy? Şi eu ce sunt?”. Tamaş l-a ironizat pe Mitriţă: ”Eu am spart un termopan. El ce a făcut?”

”El e bad-boy? Şi eu ce sunt?”. Tamaş l-a ironizat pe Mitriţă: ”Eu am spart un termopan. El ce a făcut?”
Comentarii

Gabi Tamaş (40 de ani) a comentat subiectul Alex Mitriţă şi eticheta de ”bad boy” pe care jucătorul de la Universitatea Craiova a dobândit-o în anii recenţi.

Tamaş, în dezacord cu eticheta de ”bad boy” pusă lui Mitriţă: ”El nu a făcut nimic. Eu am spart un termopan”

Alex Mitriţă a revenit în lotul echipei naţionale a României şi a marcat în partida cu Lituania (3-1). La începutul sezonului, el s-a plâns că a fost catalogat drept un ”bad boy” (băiat rău), atât la Craiova, dar mai ales la naţională.

Gabi Tamaş nu este de aceeaşi părere. Fostul fundaş central l-a ironizat pe superstarul Universităţii şi a precizat, mai în glumă, mai în serios, că nu se poate compara cu el.

Tamaş se miră de cum a ajuns Mitriţă să fie pus pe aceeaşi listă cu el, deoarece fostul jucător de la Dinamo şi FCSB este la un cu totul alt nivel din acest puncte de vedere faţă de fotbalistul Craiovei.

”Mă bucur că a venit la naţională, mă bucur că a înscris, să-i mulţumească lui Alibec că i-a dat pasă. Assist-ul contează. El e bad-boy? Şi eu ce sunt?

Cum adică? Eu am spart un termopan, el ce a făcut? Pe mine m-aţi făcut bad doy pentru un termopan. El chiar nu a făcut nimic. Eticheta asta o puneţi voi”, a declarat, cu zâmbetul pe buze, Gabi Tamaş, după un meci de Old Boys.

Gabi Tamaş, ajuns la 40 de ani, este unul dintre cele mai spumoase şi controversate personaje din fotbalul românesc din anii 2000. 

Este cunoscut pentru desele escapade pe care le-a avut de-a lungul carierei de fotbalist. Printre scandalurile în care a fost implicat se numără termopanul spart, condusul de nenumărate ori sub influenţa băuturilor alcoolice, faptul că a făcut închisoare în Israel sau chiar că a jucat fotbal beat.

Afla mai multe despre: gabi tamasalex mitritacraiovaromaniaechipa nationala 

viewscnt
Articole similare