Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Emil Grădinescu lămureşte ce s-a întâmplat în direct: "Au fost şi acuze, şi aprecieri. Scuzaţi răguşeala, de la patriotism"

Emil Grădinescu lămureşte ce s-a întâmplat în direct: "Au fost şi acuze, şi aprecieri. Scuzaţi răguşeala, de la patriotism"

Echipa națională

Comentarii

Comentatorul Orange Sport şi Prima Sport, Emil Grădinescu, a interpretat părerile primite după ce s-a aflat la microfon, alături de Costi Mocanu, la Israel - România, din preliminariile EURO 2024.

Emil Grădinescu, o nouă reacţie după Israel - România

Emil Grădinescu a comentat meciul Israel - România şi a trăit precum un fan, în anumite momente ale partidei. 

Conectat la miza partidei, în urma căreia tricolorii s-au calificat matematic la turneul final din Germania, comentatorul a recunoscut că planurile s-au schimbat pe parcurs în privinţa intervenţiilor sale, pe măsură ce fazele meciului din Ungaria s-au derulat. 

Însă, Emil Grădinescu nu i-a ratat pe cei care care au avut o părere negativă despre comentariul său. 

"Au fost şi acuze, au fost şi aprecieri. Scuzaţi răguşeala, de la patriotism. Ştiu protestatarul-tip. Este fie estetul ăla căruia îi pute fotbalul şi care normal că nu face parte din fotbal şi nu-i place, îi miroase şi îl şochează. Fie e vorba despre diverşi prieteni de prin presă, fie alţi prieteni de la CSA Steaua, care atacă în grup.

Ce pot spune e ce mi-a zis un prieten foarte bun, căruia i-am zis să fie sincer, că noi ne-am cam pierdut minţile pe acolo. A fost golul ăla la început, cu egalarea din minutul 10, cu multe evenimente. 

Cu Puşcaş lovit în cap şi arbitrul care n-a văzut şi am sărit în picioare şi am zis <<opreşte meciul>>, cu bară, ratări... Un meci care te-a ţinut în unghii acolo la postul de comentator.

Uşor, uşor pe măsură ce te apropii de meci e linia de finish şi vrei să fie bine şi de aici nici nu mai ştiu ce am zis. Nu mă aşteptam să fac aşa urât, că am o vârstă şi i-am zis lui Costi (n.r. - Mocanu) să fim obiectivi şi uite că nu s-a întâmplat, că din minutul 2 s-a dus naibii tot planul. 

O să vină alţii şi o să zică că am făcut mişto de ei cu Elveţia, dar tot din suferinţă a fost. Aici n-aş vrea să aduc în discuţie diverse opinii mai mult sau mai puţin competente. Pupa-ţi-aş picioarele şi adidaşii tăi (n.r. - râde)...", a spus Emil Grădinescu, la Orange Sport. 

Mesajul lui Cristian Tudor Popescu după calificarea României la EURO 2024

"Învingând unele dintre cele mai puternice echipe de pe glob, adică Andorra, Belarus, Kosovo, Israel şi Elveţia, în meciuri formidabile, în care n-a avut nici urmă de noroc, naţionala de fotbal a României s-a calificat, în fine, la Europene. 

Însă, după părerea cârciocară a subsemnatului, cei care merită cu adevărat această calificare sunt necăjiţii şi statornic entuziaştii suporteri ai tricolorilor, care şi-au înghiţit dezamăgirile atâta amar de ani, fără să se lase păgubaşi. 

Un rol decisiv în calificare mi se pare că au avut cei doi comentatori tv, care au dat cu gura patriotic din răsputeri la meciul Israel-România – fără ei, pierdeam. Cred că este «imperios necesar» ca toate confruntările naţionalei de la turneul final din Germania să fie heirupite de aceiaşi", a transmis CTP, pe Facebook. 

Afla mai multe despre: emil gradinescuemil gradinescu comentariu israel romaniaromania elvetia 

viewscnt
Articole similare