Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"România - Elveţia va fi ultimul tău meci în naţională?". A fost încolţit în conferinţa de presă: "Am jucat fotbal. Nu mă interesează, va las să comentaţi"

"România - Elveţia va fi ultimul tău meci în naţională?". A fost încolţit în conferinţa de presă: "Am jucat fotbal. Nu mă interesează, va las să comentaţi"

Echipa națională

Comentarii

Starea de spirit e diferită în cele două tabere, înainte de România - Elveţia, ultimul meci al grupei din preliminariile EURO 2024. Selecţionerul Murat Yakin (49 de ani) a fost întrebat direct dacă meciul de pe Arena Naţională poate fi ultimul pentru el pe banca primei reprezentative.

Întrebare frontală în conferinţa de presă, înainte de România - Elveţia: "Va fi ultimul tău meci?"

România s-a calificat, sâmbătă, la turneul final al EURO 2024, iar marţi va evolua cu Elveţia, în ultimul meci din grupa I. România - Elveţia are loc de la 21:45, live text pe Orangesport.ro, iar meciul are miză, deşi ambele echipe s-au calificat deja la turneul final din Germania. 

Cu o remiză, naţionala antrenată de Edi Iordănescu îşi asigură primul loc şi locul în urna a doua la EURO 2024, în timp ce Elveţia are doar varianta victoriei, pentru a-i depăşi pe tricolori. 

După o campanie oscilantă de calificare la Campionatul European, conferinţa lui Murat Yakin a început cu o întrebare incomodă, din partea presei elveţiene. 

"Crezi că această România - Elveţia ar putea fi ultimul tău meci în fruntea echipei Elveţiei?", a fost întrebat selecţionerul. 

"Ne-am calificat la Euro şi acesta a fost cel mai important lucru. Am meritat, suntem acolo, am jucat fotbal. Restul nu mă interesează, va las să comentaţi.

Repet: ne-am calificat! Acum este un meci cu România. Este cel mai important. Nu vorbesc despre restul.

Urmărim acest prim loc, cu o victorie. Ar însemna mult, vrem să luptăm pentru asta. Românii au jucători puternici, periculoşi. Ei sunt deja calificaţi la EURO 2024, precum noi. Trebuie să-i respectăm, dar avem şi jucători puternici, şi periculoşi.

Trebuie să fiu atent, trebuie să protejăm jucătorii, să ne uităm cine mai poate contribui cu ceva, cine mai are ritmul necesar sau nu. Voi avea alternative posibile, dacă există", a declarat selecţionerul Elveţiei, Murat Yakin, cu o zi înainte de meciul de pe Arena Naţională, cu România. 

Afla mai multe despre: romania elvetiamurat yakinromania elvetia arena nationalaromania euro 2024preliminarii euro 2024 

viewscnt
Articole similare